Politica

Liberalul Alin Tise, seful CJ Cluj, mesaj dur pentru Ludovic Orban

Președintele Consiliului Județean Alin Tișe, are un mesaj dur la adresa președintelui PNL Ludovic Orban, dar și a altor colegi de partid pe care îi acuză că sunt preocupați de ”Ciolaniadă”.

Asistam la Ciolaniada grețoasă in partid între diverse personaje, unele lipsite de valoare politica . Am tot așteptat ca oamenii cu valoare politica sa fie cei care sa decidă in acest partid . Ultimele evenimente din partid mi-au demonstrat ca aștept in zadar. Au confiscat partidul pe persoana fizica. Constat ca oamenii aceștia in aroganta și autosuficienta lor se joaca de-a v-ati ascunselea acum cu partidul. Din aceste motive am avut scorul electoral pe care l-am avut și nu din cauza măsurilor COVID 19 luate, cum încearcă sa se scuze toți neperformantii din partid . Nu vreau sa nominalizez acum pe nimeni întrucât nu doresc sa -mi fac nici campanie și nici imagine criticând propriul partid. Nu am nevoie de imagine si nici nu sunt format in acest mod . Dar spun acum STOP la toți lipsiții de valoare politica și administrativă . Plecați acasă și lasati partidul pe mana celor performanți ! Precizez ca nu doresc nici o funcție de ministru sau alta funcție ! Însă , trag un semnal de alarma : Atenție ca Rămâneți fără partid, voi cei preocupati de Ciolaniada ! Și mai grav, Rămâneți fără oamenii din țara aceasta care credeau in PNL sau au așteptări de la PNL . 

Pentru cei închipuiți din partid care se întreabă „cine e și asta?”, atașez un raport de activitate administrativă și politică pentru a se putea compara cu mine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *