Rautacisme

La clătite înainte, la utilități înapoi! Strada Valea Fânațelor, o uliță din satul Cluj-Napoca!

Strada Valea Fânațelor pare a se afla într-un sat, cu toate că aparține de municipiul Cluj-Napoca. Oamenii nu au nici asfalt, nici canalizare, nici apă, deși primarul Emil Boc le-a promis, încă din anul 2008, când a mâncat aici clătite, că, prin grija Primăriei, vor avea de toate! Dar, la clătite înainte, la utilități înapoi!

„Locuiesc pe strada Fânațelor din anul 2004. Drumul nu a fost asfaltat niciodată! Ne-a promis că ne aduce apă! Nu avem apă, nu avem canalizare, nu avem nimic! Boc, primarul, ne-a promis! Încă, când a fost aici, l-am servit cu clătite! Știe dânsul că ne-a promis că asfaltează și-l pune la rând! Înainte de a merge la București, chiar în anul acela, când a mers la București, că a zis că toamna vine și asfaltează! Ne-a promis! Păi, așa a rămas! Că, pe urmă, a mers acolo la București, ca prim-ministru!”, a declarat o localnică de pe Valea Fânațelor.

Strada Valea Fânațelor este calea de acces spre Fânațele Clujului, o arie naturală protejată de interes național pentru care Primăria Cluj-Napoca nu manifestă absolut niciun interes! O zonă care ar putea reprezenta un important obiectiv turistic, un motiv de mândrie pentru clujeni, arată ca un sat din secolul trecut datorită neglijenței și nepăsării autorităților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *