Din oras

Judecatoarea Adina Lupea, de la Curtea de Apel Cluj, amendata azi-noapte cu 7000 de lei de politie pentru scandal si refuzul de a se legitima! Concubinul ei s-a imbatat groaznic si a facut galagie pe scara. Vecinii sunt terorizati de betiile celor doi!

Scris de 19,584

Una dintre cele mai talentate judecatoare de penal din Curtea de Apel Cluj, Adina Daria Lupea, aluneca tot mai tare pe panta bauturii si scandalurilor. Este datoria mea ca jurnalist sa scriu despre ea, asa cum am mai scris si in alte dati, chiar daca breasla judecatorilor este una ermetica si isi tin partea unii altora, chiar daca ma expun personal in procesele pe civil pe care le am pentru anchetele scrise si chiar daca colegele ei se vor razbuna pe mine dandu-mi cascaval serios de platit (cum au mai facut si pana acum), chiar daca o admir pe Lupea pentru inteligenta ei si pentru curajul unor pozitii avute despre mizeriile din Justitie.

Nu suntem Iisusi, suntem plini de defecte cu totii. Asta nu inseamna ca, indiferent de meserie – functionar, judecator, ziarist, stomatolog – avem voie sa ne pisam pe Politia Romana sau pe linistea semenilor cu care ne invecinam. 

Azi noapte, concubinul judecatoarei Adina Lupea, aflat intr-o avansata si constanta stare de ebrietate, a declansat pe scara blocului de pe strada Edgar Quinnet un scandal monstru sunand la usile vecinilor, injurand si zbierand de o maniera grotesca. Un vecin nu a mai rezistat si a chemat politia care s-a prezentat la domiciliul judecatoarei care, ce sa vezi, dupa ce si-a ascuns concubinul in apartament recuperandu-l de pe scari si a inceput sa se certe cu el in interiorul apartamentului, a deschis usa politistilor dupa abia un sfert de ora. 

Nici asta nu ar fi fost o problema daca judecatoarea Curtii de Apel Cluj Adina Lupea nu s-ar fi comportat ca o manelista, vorbindu-le urat politistilor si refuzand sa se legitimeze. Judecatoarea a primit amenzi in cuantum de 7000 de lei pentru mai multe fapte si, probabil, va contesta procesul verbal. Ce nu stie judecatoarea si ii spunem noi e ca politistii au inregistrat video toata “prestatia” ei, caci politia clujeana e dotata cu body-cams.

Una peste alta, nu e prima oara cand judecatoarea Lupea si concubinul ei fac tzircusuri bahice pe scara. Vecinii sunt absolut terifiati de cei doi. 

Jenant. Jenant si sa vituperezi la adresa mizeriilor din Justitie si sa faci pe Lupea moralista, cand tu bei pana tarziu in noapte si dimineata pretinzi ca esti clara la minte ca sa decizi destinele celor pe care ii judeci.ULTIMA ORĂ

 • Acum 3 hours Din oras
  Municipalitatea a pus ”în discuție” un PUZ pentru culoarul de mobilitate nord, Pod Oașului-Răsăritului – Pod Ira. Este zona în care Prime Kapital va investi 330 milioane euro, ”după ce s-au luat în considerare planurile autorităților locale de modernizare a drumurilor și infrastructurii orașului”
 • Acum 4 hours Vocea ta
  Dr. OSĂ și mr. NOSĂ: Mai puneți mult botul la OSĂ-urile lui Boc?
 • Acum 8 hours Politica
  JOCURI DE CABANĂ: Fiecare partid cu prezidenţiabilul său. Dar de ce ar fi împins Emil Boc către Cotroceni?
 • Acum 10 hours FOTOGRAFILA
  Şi, totuşi, lucrările la esplanada din fața Teatrului Național au fost făcute DE MÂNTUIALĂ: “Finisajele sunt demne de o banală parcare de cartier. Incompetență”
 • Acum 10 hours Politica
  CUM PIERDE PNL IMAGINE: PSD va pune în discuție cazul Predoiu la ședința coaliției de miercuri. Ministrul Justiției s-a pronunțat în legătură cu un caz aflat pe rolul instanței și s-a întâlnit a doua zi cu unul dintre judecătorii din complet
 • Acum 11 hours Straineze
  Ce să facă Klaus Iohannis la NATO? Să urmărească cu atenție și îngrijorare cum vine armata rusă peste noi, iar la toamnă să le mai dea o șansă la o “rotativă”?
 • Acum 12 hours Politica
  Ciolacu: Ne concentrăm pe redactarea unui plan de măsuri care să stopeze creşterea preţurilor şi a inflaţiei. Sunt convins că asta aşteaptă românii de la noi. Nu rotative, comasări de alegeri, bătălii pe funcţii sau alte aranjamente electorale
 • Acum 12 hours In vizor
  Au apărut “deficiențe” pe lotul făcut de Pizzaroti şi forţat să se deschidă circulaţiei de către Lucian Bode. Aşa că acum se închide circulaţiei
 • Acum 13 hours Justitie
  NEVINOVATUL DOMN’ “PIŢI”
 • Acum 19 hours Rautacisme
  Papagali “clujeni” cu care ne mandrim: azi, Cătălin Priscorniță, “antreprenorul” Blitz Imobiliare
 • Acum 22 hours Din oras
  Boc și Patachon. De ce primarul cu sindrom de personalitate multiplă nu va ajunge egalul lui Maniu, Bartolomeu Anania sau Florin Piersic
 • Acum 1 day FOTOGRAFILA
  Poate ne spune un specialist în lege: în cazul statuii lui Iuliu Maniu asistăm la o vandalizare (faptă penală)? Că primarul ne minte ca o servitoare. Chiar muncitorii sunt de vină?
 • Acum 1 day In vizor
  Tronsonul Nădășelu-Zimbor de pe Autostrada Transilvania rămâne încă o tură muzeu
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE