Jos palaria

Jos palaria pentru "Dor de Cluj"

Echipa de jurnalisti de la Decat o Revista au lansat, ieri, un numar special despre Cluj. “Dor de Cluj” vorbeste despre primarul Emil Boc, intr-un reportaj plin de savoare, despre generatia tanara de artisti, absolventi ai Universitatii de Arta si Design, despre “La terenuri” din Manastur, despre cat de “fain” e acest oras, strabatut de-a lungul Somesului.

Colaboratorii acestui numar special al revistei au scris, in paginile publicatiei, despre un Cluj plin de artisti talentati si cafenele boeme, au descris cu acuratete si umor ce-i “fain” la Cluj si cum este el simtit de “vinituri”.

Asta, dupa ce, timp de doua luni, au batut orasul in lung si-n lat, au mancat in localurile orasului, s-au intalnit cu artisti si politicieni si au incercat sa vada de ce „ti-i bine sa traiesti aici”.

Lansarea revistei a avut loc aseara, la Casa Tranzit, iar echipa de jurnalisti si colaboratori au realizat un spectacol-eveniment, in cadrul caruia povestile din revista au fost transpuse pe scena.

Numarul 17 al revistei poate fi cumparat din librariile partenere sau de pe shopul DoR.

Decat o Revista este o initiativa jurnalistica independenta. Pentru numarul special pe care l-au realizat despre Cluj, Ziar de Cluj isi da Jos Palaria!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *