Jos palaria

Jos palaria, Dragan Petricevic!

Scris de 174

In 4 ianuarie 1996 ajungea la Cluj-Napoca unul dintre cei mai titrati antrenori ai baschetului romanesc. Dincolo de faptul ca in istoria postdecembrista Dragan Petricevic a devenit primul antrenor strain din istoria baschetului masculin romanesc aducand chiar de la debutul sau pe banca tehnica a Universitatii Cluj titlul de campioana a Romaniei, mesajul emotionant postat de acesta pe o retea de socializare merita tot respectul care ii poate fi aratat unui om de calibrul lui Dragan. Un deschizator de drumuri si un model de urmat, atat uman, cat si profesional, Dragan Petricevic multumeste unei tari pe care a adoptat-o in suflet si pentru care inima sa va bate mereu. 

“Azi se implinesc 20 de ani de cand am venit in Romania (04.01.1996). Sentimentul de bucurie si de multumire ca sunt aici si acum e unul mai special. Orice altceva poate fi cumparat si cu banii. Draga Romanie…iti multumesc pentru tot ! Iti sunt dator cel putin cu inima care sa bata pentru tine mereu!”, a scris Dragan Petricevic.

Pentru tot ce a facut pentru Cluj-Napoca, pentru baschetul romanesc si pentru ca a acceptat provocarea proiectului prin care se incearca readucerea echipei de baschet feminin a Universitatii Cluj acolo unde ii e locul, adica in topul echipelor romanesti, Ziar de Cluj isi da Jos Palaria in fata lui Dragan Petricevic.ULTIMA ORĂ

 • Acum 5 hours Sanatate
  Județul Cluj, locul 2 pe țară la numărul de cazuri COVID
 • Acum 6 hours Sport
  FC Victoria Cluj, campioana județului pentru Liga IV! Baraj de calificare cu județul Satu Mare pentru Liga III
 • Acum 7 hours Afacerea zilei
  Start-up-ul clujean Cyscale a reușit performanța obținerii unei finanțări de 3 milioane euro de la investitori străini
 • Acum 9 hours Vocea ta
  Arhitectura caselor din satul Aiton, exemplu de urmat
 • Acum 11 hours Vocea ta
  Cum este batjocorit cetățeanul de către statul român
 • Acum 12 hours Eveniment
  UPDATE – Băiat de 16 ani din Gilău, dat dispărut. Adolescentul a fost găsit în Someșul Rece
 • Acum 1 day Politica
  Ministerul de Externe, replică dură pentru președinta Ungariei, care a pretins că îi reprezintă pe toți maghiarii: „Un stat nu poate să își aroge drepturi de orice fel în raport cu cetățenii altui stat. Astfel de declarații nu corespund standardelor europene”
 • Acum 1 day Reportaj
  INTERVIU – Claudiu Olenici, președintele Organizației pentru Protecția Mediului și Combaterea Braconajului: „E și rușine pentru un oraș care se compară cu Barcelona și mâine poate și cu New York, să aibă dejecții pe râul care trece prin mijlocul Grădinii Botanice!”
 • Acum 1 day Politica
  Ciolacu: Nu sunt un mare fan al reducerii TVA, trebuie să definim produse strategice la care să plafonăm prețul
 • Acum 1 day Justitie
  Evazioniștii de la Cridov au toate șansele să revină în forță, după ce Tribunalul Cluj a ridicat sechestrul pentru peste 2 milioane de lei
 • Acum 1 day Afacerea zilei
  1,3 MILIOANE EURO profit pentru Telenav Software Cluj-Napoca, cel mai mare profit din istoria firmei
 • Acum 1 day Justitie
  Soții Cătinean de la Gherla, condamnați pentru cămătărie. Adrian Cătinean a primit închisoare cu executare
 • Acum 1 day Din oras
  Calea Someșeni este inundată după fiecare ploaie. City managerul Gheorghe Șurubaru: “Situația este complicată pentru că va trebui să facem o săpătură”
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE