PubliNews

Iulius Mall sustine marsul Bike2Work

Pasionatii de biciclete sunt invitati astazi la un mars de la ora 18, cu linia de sosire Iulius Park din Gheorgheni. Bike2Work este organizat de Junior Chamber International (JCI) Cluj si Registrul de Biciclete.

Iulius Mall sprijina initiativele comunitatii clujene si sustine marsul Bike2Work, care are ca scop promovarea mersului pe doua roti, nu doar ca metoda de relaxare, ci si pentru deplasarea la serviciu.

Marsul incepe pe B-dul 21 decembrie 1989 din zona BRD, apoi via strada Pitesti –  Dorobantilor  si Teodor Mihali participantii vor ajunge la pontonul din Iulius Parc. Cei care nu pot participa la eveniment sunt invitati sa sustina proiectul prin postarea pe pagina de Facebook Bike2Work a fotografiilor ce ii infatiseaza echipati pentru a merge cu bicicleta la birou.

Proiectul Bike2Work, initiat de JCI Cluj si Registrul de Biciclete, isi propune sa incurajeze mersul la birou cu bicicleta, sa promoveze protejarea in trafic a biciclistilor si sa determine cresterea sigurantei bicicletelor in general. Marsul de astazi este a doua actiune din proiectul Bike2Work, ce se desfasoara in anii 2014 si 2015, urmare a unui chestionar de analiza a nevoilor biciclistilor, la care au raspuns peste 800 de participanti, dintre care 68% (650) posesori de bicicleta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *