Din oras

Isi vand sangele pentu a-i ajuta pe nevoiasi

O mana de clujeni si-au propus sa ii ajute pe nevoiasii Clujului sa aiba parte de sarbatori fericite. Initiativa lor e una atipica – voluntarii o sa doneze sange, iar veniturile obtinute in urma acestei actiuni vor fi trimise catre cei cu care soarta nu a fost tocmai blanda

„O sa mergem toti sa donam sange, iar cu bonurile primite vom cumpara alimente pe care le vom dona familiilor sarace din oras, pentru ca si acesti oameni sa aiba parte de sarbatori fericite”, spune Marius Muresan, reprezentantul Asociatiei Inima Ardealului, cea care a pus la punct campania „Dar din Inima”.

Campania are ca scop colectarea de donatii sub orice forma. In oras exista doua puncte de colectare la care clujenii pot dona pana in 20 decembrie – unul pentru haine, jucarii, alimente si rechizite, iar altul pentru donatiile in bani.

„Am vorbit cu reprezentantii Mitropoliei, care ne-au dat o lista cu familiile sarace din oras. Fiecare preot stie ce enoriasi are in parohie”, mai spune Muresan.

Astfel, organizatorii campaniei au identificat deja familiile care vor primi, din partea lor, un ajutor de Craciun.

„Vom merge personal sa le dam cadourile”, explica acestia.

Centrul de colectare pentru haine, jucarii, alimente si orice alte obiecte ce se doresc a fi donate se afla pe Bulevardul Eroilor, numarul 2, la sediul Vatra Romaneasca. Donatiile pot fi lasate la aceasta locatie in zilele de luni, miercuri, joi si vineri, intre orele 09.30-14.00 si marti intre orele 11.00-19.00.

Zilnic, intre orele 12.00-18.00, la Centrala de Escalada de pe strada Horea, numarul 8, se pot face donatii financiare.

sursa foto: newsbv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *