Politica

Iohannis continuă bătălia cu PSD și cere ajutorul USR-PLUS și PMP pentru turul doi

Klaus Iohannis le recomandă votanților USR Plus și PMP să îl voteze în turul doi al alegerilor prezidențiale pentru a avea școli, spitale autostrăzi și să nu mai plece copiii din țară. În ciuda diferenței de 16% dintre Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă prezentată de primele rezultate exit-poll, Iohannis nu pare să se simtă foarte confortabil, dacă apelează la susținerea adversarilor politici înainte de aflarea rezultatelor oficiale. 

”Aceasta este decizia acestui an: decizia de a opri PSD. La europarlamentare a început, iar acum românii au arătat că nu-și mai doresc PSD. Eliminarea Vioricăi Dăncilă prin moțiune de cenzură și înlocuirea cu guvernul Orban au arătat și parlamentarilor PSD că nu mai au majoritatea absolută. Bătălia nu s-a terminat, mai avem o bătălie în turul II. Celor care-și doresc spitale, autostrăzi, școli veniți la vot pentru a înlătura definitiv PSD de la putere. Celor care nu mai doresc să le plece copiii și nepoții din țară, veniți la vot pentru că acum putem să schimbăm lucrurile. Pentru cei mulți din diaspora le spun să vină la vot. Votanților USR-PLUS, care au susținut un candidat foarte bune, le reamintesc ceea ce avem în comun și le reamintesc că dorim să mergem pe calea europeană. Celor de la PMP le spun veniți la vot, acum.”, a spus Klaus Iohannis, potrivit sitiripesurse.ro

Klaus Iohannis anunță victorie împotriva celor de la PSD, dar în același timp afirmă că lupta cu PSD trebuie să continue. 

” Dragi român, victorie! Am reuşit să învingem PSD mai mult decât oricând în ultimii 30 de ani. Niciodată românii nu au votat atât de mult şi atât de clar împotriva PSD şi acest lucru înseamnă pentru România un pas enorm. Bătălia nu s-a terminat, mai avem o bătălie în turul II. Lupta noastră este de înlăturare a PSD la putere ca să nu mai țină România prizonieră și captivă în trecut. Am făcut un pas mare în această direcție. Nu este încă pasul decisiv, mai avem de lucru”, potrivit lui Iohannis. 

Din primele rezultate exit poll Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă sunt cei doi candidați care au intrat în turul doi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *