Justitie

Ioan Adrian Mocean: „Nu am formulat niciun denunț. Ce a făcut sora mea e treaba ei”

Scris de 235

În urmă cu 30 de zile, dat fiind că azi se prelungește primul mandat de arestare, DIICOT Cluj a efectuat o serie de percheziții la traficanți de droguri. Informația venea atunci că mare parte din dosarul DIICOT s-a bazat pe denunțurile fraților Mocean:  Ioan Adrian Mocean și Ioana-Aurora Mocean, condamnați în dosarul de la ALBA, unde capul rețelei, Alin Urcan, a fugit înainte să fie încarcerat, la fel și co-inculpatul Moldovai Zoltan.

Proaspăt eliberat din penitenciar, Adrian Mocean ne-a contactat pentru a face anumite precizări referitoare la informațiile apărute despre inculpații din cele două dosare de trafic de droguri. Ioan Adrian Mocean susține că nu a formulat nici-un denunț, în cauză fiind vorba doar de sora lui. 

„Nu există niciun denunț formulat de mine. Să vă spun ceva, nu era logic să denunț pe nimeni pentru o lună – două de închisoare în minus. Eu am efectuat cinci luni și recent am fost eliberat. Nu doar că nu am formulat un denunț pentru ca să ies mai repede, ci vreau să vă spun că nu cunosc pe niciunul dintre inculpații arestați acum de DIICOT Cluj. Sora mea a primit o pedeapsă mai mare în dosarul de la Alba. Ce a făcut ea nu are nicio legătură cu mine. Din câte știu, ea a denunțat de fapt persoana de care a fost denunțată. Mă oprește lumea pe stradă să mă întrebe de ce am făcut denunțuri. NU am dat curs niciunei astfel de ”oferte” și tot ce vreau este să las trecutul în urmă”, a declarat pentru Ziar de Cluj, Ioan Adrian Mocean.

Vineri, 11 august, Tribunalul Cluj a prelungit mandatul de arest preventiv pentru: MUNTEAN TUDOR ALEXANDRU, MAXIM MARIUS DANIEL, HADNAGY PAUL-ANDREI, HANGA VLAD CLAUDIU, POP CRISTIAN LUCIAN, CORPODEAN FLAVIUS-RADU, MARCHIŞ VASILE-DRAGOŞ și SCHULLER ROBERT- ISVAN, toți cercetați pentru trafic de droguri. 

Vezi și: Vezi cine sunt cei şapte traficanţi de droguri ARESTAŢI azi. O parte din ei, denunţaţi de alţi traficanţi care au fost cercetaţi de DIICOT Alba

Perchezițiile despre care Ziar de Cluj a scris în exclusivitate, confirmate de IPJ Cluj după 24 de ore! Șapte persoane au fost ARESTATE pentru trafic de DROGURI. Vezi ce marfă au găsit anchetatorii în casele ”afaceriștilor”

 

Foto: ArhivăULTIMA ORĂ

 • Acum 12 hours Din oras
  Începe vara festivalieră! ”Cluj Pride”, festivalul minorităților sexuale, se va desfășura anul acesta între 6 și 12 iunie
 • Acum 13 hours Rautacisme
  Mare minune la Cluj! Au reînceput pe bune lucrările la podul Porțelanului
 • Acum 14 hours Rautacisme
  În Clujul Verde, de „Vinerea Verde”, care împlinește imediat un an, până și primarul Boc era să plătească bilet aiurea-n tramvai!
 • Acum 15 hours Justitie
  Vanessa Youness, iubita lui Gelu Oltean, condamnata definitiv la inchisoare
 • Acum 15 hours Politica
  NICIO EMOŢIE: Alegeri PNL: Lucian Bode (Sălaj) e noul număr 2 în partid ca secretar general. Dan Motreanu e prim-vicepreședinte după ce Virgil Popescu, favoritul președintelui Ciucă, s-a retras în ultimul moment
 • Acum 16 hours In vizor
  Nu reușesc să-l modernizeze în 10 luni și propun un nou termen. Șantierul din Parcul Operei se va încheia pe «final 2022»
 • Acum 16 hours In vizor
  Zice Mircea Abrudean: Misiunea mea este de coordonare a Cancelariei și de a fi un bun sfetnic pentru premier. Aveţi grijă, domnule Ciucă, că şi Uioreanu a ajuns la pârnaie după ce a fost “sfetnicit” de Abrudean!
 • Acum 16 hours Politica
  Alexandru Rafila: 40% din intervențiile Ambulanței se rezolvă la domiciliul pacientului. E nevoie de centre de medicină primară
 • Acum 16 hours General
  Bone Ferenc si-a marturisit crima. Barbatul sustine ca intrat in depresie in ultimii doi ani, de cand s-a aflat ca e violent
 • Acum 17 hours In vizor
  Declarații de neimaginat ale fostelor iubite ale lui Bone Ferenc: “Îmi curgea sângele din nas și mâinile mi erau pline de sânge până la brațe, fața mea era plină de sânge pur. L-am întrebat dacă este mulțumit acum. Mi-a răspuns că da, acum este mulţumit”
 • Acum 17 hours Rautacisme
  Pantelică de la “readepică” s-a pus pe şantajat operatorii de deşeuri cam fără frică
 • Acum 18 hours In vizor
  Clujenii cer autorităţilor statului să îşi facă datoria şi să verifice ce au făcut şi fac cei de la CJ Cluj şi RADP Cluj-Napoca la Centrul de Management Integrat al Deșeurilor
 • Acum 18 hours Justitie
  Seful DNA Cluj a dispus trimiterea in judecata a vicepresedintelui CJ SUCEAVA!
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE