In vizor

Inundații în Cluj: drum surpat, copaci căzuți pe carosabil și locuințe fără energie electrică, în comuna Iara

Ploile abundente au făcut prăpăd în localitatea Ocolișel din comuna Iara. Drumul a fost acoperit în totalitate de apă, iar locuitorii au rămas fără energie electrică.

Drumul a fost afectat în mare proporție și este impracticabil, o porțiune este surpată, la cca doi km înainte de intrarea în localitate. De asemenea, sunt mai mulți copaci, de mari dimensiuni căzuți peste drum.

A fost afectată o parte din rețeaua de alimentare cu energie electrică din localitate, astfel fiind cca 30 de gospodări sunt decontate de la rețea în aceste momente. Avaria se va rectifica mâine de dimineață de către echipele specializate ale furnizorului de utilități, iar generatoarele mobile nu pot ajunge în localitate deoarece drumul de acces este blocat.

Mâine dimineață Comitetul Local pentru Situații de Urgență a anunțat că vor fi realizate lucrări de reparații a drumului, astfel încât să se poată acționa pentru remedierea aspectelor menționate mai sus.

Pompierii au cercetat toate gospodăriile din localitate și nu au fost identificate persoane a care să fie în pericol și nici subsoluri inundate cu apă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *