Din oras

Încă un chef ilegal la Urania depistat de polițiști. Când vor începe să depisteze și chefurile ilegale ale lui Boc?

La Urania Palace a fost din nou petrecere sâmbătă seara. Poliția a intervenit fiind amendați 82 de oameni. Administratorul spațiului de la Urania Palace este Claudiu Mărginean, controversat pentru alte scandaluri, dar și pentru nerespectarea regulilor privind pandemia. 

CITEȘTE: Evenimentele de la Urania Palace ii exaspereaza pe vecini. S-a ajuns la plangeri penale si multiple amenzi

Vineri seara, ”au fost identificate 57 de persoane care participau la o petrecere privată. A fost sancționat contravențional organizatorul cu amendă în valoare de 5.000 de lei, pentru nerespectarea Legii 55/2020, fiind totodată identificați participanții, urmând a fi aplicate măsurile legale care se impun și față de aceștia”.

Sâmbătă seara, poliția a descins din nou la local și a identificat 83 de oameni la o petrecere ilegală. Toată lumea a fost amendată, dar sancțiunile nu sperie pe nimeni.

”Înlăturarea ori distrugerea unui sigiliu legal aplicat se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă”, susține legea

Organizatorul a primit o amendă usturătoare în urma evenimentului.

„În cursul serii trecute (27 noiembrie), în jurul orei 22.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au continuat acțiunile de verificare a modului în care sunt respectate măsurile de limitare a răspândirii virusului COVID-19.

 

În cadrul activităților demarate, s-a constatat faptul că, în interiorul unui local de pe strada Horea, din municipiu se desfășoară un eveniment privat, cu participarea mai multor persoane, fiind astfel încălcate prevederile legale impuse în contextul pandemic. Au fost identificați 82 de participanți, sancționați cu amenzi în valoare totală de 32.750 de lei, în conformitate cu prevederile Legii 55/2020 și a Legii 61/1991.

De asemenea, organizatorului evenimentului i-a fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 15.000 de lei, iar verificările derulate de polițiștii specializați în investigarea criminalității economice au condus la ridicarea sumei de 2.829 de lei și aplicarea unei sancțiuni  în baza OUG 28/1999, privind obligația operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat, în valoare de 20.000 de lei.

 

Activitățile de cercetare sunt continuate, în cauză fiind intocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *