Rautacisme

IMPOSTURA numirilor politice dă puterea baronilor politici locali

În august 2020, Adina Socaciu a fost numită, fără susținerea unui concurs, în funcția de director interimar la Agenția de Protecția Mediului Cluj. Fiica ei, Daniela Socaciu, este inginer la Regia Autonomă a Domeniului Public Cluj-Napoca, instituție care se ocupă de rampa de deșeuri a Clujului. Dacă până acum avizul de mediu pentru acest proiect a fost scos cu forcepsul, următorul pas, cel de obținere a autorizației de mediu, se va face ca într-un dans de vals între cele două instituții implicate: CJ Cluj și APM Cluj.

Dar cum să fii numit politic nu e destul, fără să fii și fudul, doamna care până la numirea politică era ”decât” șef Serviciu Deșeuri din cadrul APM Cluj, s-a vrut titulară pe funcție și post așa că în decembrie, anul trecut, a dat concurs – concurs ținut pe șestache. Conform transilvaniapress.ro, a picat la proba scrisă. A luat puțin peste cinci, însă în pixul ei stau multe decizii care au legătură cu sănătatea clujenilor, așa că rămâne pe post, să dea concurs până a nimeri să treacă și proba scrisă.

Cam ca arhitectul șef al municipiului Cluj-Napoca. Că cu cât sunt mai incompetenți și mai impostori în funcțiile lor, cu atât sunt mai obedienți și își șterg șefii lor politici bocancii de ei. Și ei semnează, fără să crâcnească.

Revenind la doamna venită în PNL Cluj prin căruța PDL Cluj, pentru a înțelege toți cum stă circuitul deșeurilor în natură, fiica ei, Daniela Socaciu, este inginer în cadrul RADP Cluj, adică tocmai instituția care se ocupă de administrarea rampei de deșeuri a Clujului. Iar fiul ei era (poate mai este), conform Gazeta de Cluj, într-o relație cu Raluca Drăgan, patronul societății ECOLOGY VIEW, care își are domeniul de activitate în consultanța de mediu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *