FOTOGRAFILA

Ia priviți cum non-administrația publică locală se joacă de-a uite dala, nu e dala, uite-asfaltul, nu-i asfaltul! Pe banii și pe nervii voștri

Prin urmare, că așa suntem noi, ăștia de la Ziar de Cluj: ne maimuțărim pe maimuțărelile non-administrației publice locale, vă rugăm frumos să priviți cum, pe banii voștri, se joacă firmele de cumetrie abonate la banul public de-a uite dala, nu e dala, uite-asfaltul, nu-i asfaltul!
Ce vedeți în fotografie este asfaltul proaspăt turnat (pardon, nu-l mai vedeți, că s-a ras, tuns, frezat), de pe strada 1 Decembrie, între Hotel Napoca și strada Mizicescu. Ce-a fost turna s-a ras, ce-a fost dalat s-a dezdalat și pus în stivă.
Nu știm motivele, le putem bănui, poate vor să monteze dalele invers, or fi greșit ”cu verdele-n sus”, sau și-o fi pierdut Emil Boc cesulețul când a dat ultima ședință foto de PR despre cum știe el să dea cu ciocănelul în dală și s-au apucat ăștia să-l caute. sau au inventat un nou joc pe bani publici: ”De-a dala oarba”.
Cât despre asfaltul turnat cu mai bine de o lună în urmă, s-a frezat de calitatea ”extra” a lucrării făcute pe repede înainte să aibă ce raporta non-administrația publică locală la presa locală de chitanțier, despre cum s-a decongestionat traficul că s-au dat lucrările gata înainte de termen (șamd).
E septembrie și deja era valuri, valuri.
Iar Boc ne vorbește din presa lui de chitanțier despre cât de alături e eș de Simona Halep, de cât de mult ar vrea să-și revină U Cluj, despre cum consideră el că OSĂ intrăm în Spațiul Schengen, povești cu pești, nimic despre concretul ratării tuturor investițiilor din ultimii ani. Și a nu preda la timp, sau la calitatea unei parcări de cartier, tot ratare se cheamă, Maestre, Excelentule!