In vizor

Horia Șulea îi înjură pe floreșteni când îi sunt puse întrebări incomode: „Mincinos am înțeles că sunteți, dar și tâmp?”, „Sunteți un mincinos ordinar de cea mai joasă speță”

Primarul celei mai mari comune din România tinde spre câștigarea titlului de cel mai arțăgos și mitocan primar din România. Deși s-a împământenit formula sa de salut „Dragii mei, dragi”, numai dragi nu îi sunt floreștenii ținând cont de modul mârlănesco-maidanez de exprimare din răspunsurile la întrebările care nu îi sunt pe plac.

De pe noul cont de Facebook a postat sâmbătă seara un mesaj lung a cărui esență este următoarea: după ce s-a simțit ținta unor calomnii și injurii, nu îi mai pasă de părerea nimănui, dar rămâne „acelasi deschis la comunicare, idei, constructie, critici, intrebari”. Cât este de deschis la comunicare s-a văzut tot aseară după ce mesajul respectiv l-a postat într-un grup al locuitorilor din Florești. Cei care au adresat întrebări incomode au fost făcuți tâmpiți, mincinoși ordinari de cea mai joasă speță. Oamenii nu au făcut altceva decât să întrebe de ce nu există contract de salubritate în Florești de mai bine de doi ani. Alții au fost blocați după ce au pus întrebări incomode.

comentarii sulea

comentarii sulea

Dacă tot se declară deschis la comunicare, de ce domnul primar Horia Șulea nu le spune floreștenilor despre dosarul penal pe care îl are pentru trei infracțiuni de abuz în serviciu pentru contracte atribuite unor firme preferate. Cetățenii poate ar trebui să știe de ce este cercetat „dragul lor, drag primar”.

Citește și:

Exclusiv. Decizie dată de Tribunalul Cluj pentru primarul Horia Șulea. Procurorii mai vor să îi facă un dosar!

Horia Șulea, cel deschis la comunicare, să le spună floreștenilor și de ce nu există un PUG legal în comună și cum riscă să își demoleze construcțiile după ce îi va obliga Inspectoratul de Stat în Construcții.

Citește și:

Cei care au construit în Florești pe baza PUG-ului legal doar în capul lui Horia Șulea, să-i mulțumească când Inspectoratul de Stat în Construcții îi va obliga să-și demoleze investiția!

De ce nu le spune floreștenilor cum a mințit în 2016 că centura va fi gata, iar acum șantierul este blocat din cauza unor terenuri ale nimănui. Este interesant să le comunice acelor cetățeni pe care îi înjură de ce în mai 2016 a dat ordinul de începe a lucrărilor, șantierul a fost deschis, firma Diferit a început să lucreze, cu toate că nu erau făcute exproprieri.

Citește și:

Cum a mințit Șulea în 2016 că în 6 luni e gata Centura de Sud Florești și a început lucrările fără exproprieri. Acum plătește avocat să rezolve problemele cu terenurile

Horia Șulea se enervează când cetățenii aduc vorba despre lipsa unui contract de salubritate. Floreștenii poate sunt curioși să afle de ce localitatea lor este plină de gunoaie deși taxa pentru salubritate s-a majorat la finalul anului trecut.

Citește și:

Taxa pentru gunoi în Florești s-a MAJORAT. Este mai mare decât în Cluj-Napoca. Motivele invocate de conducerea Primăriei sunt INCREDIBILE – VIDEO

100 de lucruri penibile în Cluj-Napoca: Gunoiul din satul lui Șulea

100 lucruri penibile în Cluj: azi, străzile din comuna lui Șulea

Să nu uite Șulea că cel mai recent motto al său este următorul: (scris chiar așa cu CAPS LOCK de el însuși, primarul celei mai cele comune din România)

PE MINE MA INTERESEAZA DEZVOLTAREA ARMONIOASA A CELEI MAI MARI COMUNE DIN EUROPA, LOCUL IN CARE TOTI CEI CE AU ALES SA LOCUIASCA AICI SI CARE NUMESC FLORESTIUL CASA, SA BENEFICIEZE DE CELE MAI BUNE CONDITII DE VIATA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *