Politica

Horia Nasra îi bate obrazul lui Alin Tișe cu privire la strategia antidrog, amânată de aproape un an

Conducerea PSD Cluj îl ia la întrebări pe Alin Tişe referitor la stadiul strategiei antidrog a Clujului pe care și-a asumat-o în 2017. Nepăsarea transformă Clujul într-un Medellín de România!

Rapoartele Agenţiei Naţionale Antidrog din ultimii ani relevă o statistică îngrijorătoare atât pentru Cluj-Napoca cât şi pentru alte mari aglomerări urbane din România: Municipiul Cluj-Napoca rămâne al doilea oraş atât la capitolul trafic, cât şi în privinţa consumului, după Bucureşti.

„În ultimele luni mai mulţi părinţi mi-au semnalat situaţia alarmantă cu privire la consumul de droguri în rândul elevilor şi a tinerilor din Cluj-Napoca, acest flagel extinzându-se rapid şi în celelalte municipii ale judeţului Cluj.
Având în vedere că statisticile Agenţiei Naţionale Antidrog sunt confirmate  procesual, juridic, şi de magistraţi, se impun măsuri imediate şi un plan coerent care să ducă la diminuarea numărului de consumatori.
În acest context, domnule Alin Tişe, care este stadiul strategiei antidrog a Clujului, pe care v-aţi asumat-o în 2017? Nepăsarea transformă Clujul într-un Medellín de România!”, a declarat deputatul Horia Nasra, preşedintele PSD Cluj.

La nivelul judeţului Cluj, Consiliul Judeţean Cluj, prin Alin Tişe, şi-a asumat în 2017 `PLANUL DE ACŢIUNE pentru implementarea Strategiei judeţene antidrog în perioada 2017 – 2020 la nivelul Județului Cluj` care avea ca obiective generale REDUCEREA TRAFICULUI ŞI CONSUMULUI DE DROGURI din judeţul Cluj, cu un plan riguros de acţiuni, evenimente, termene clare, ANUALE, până în 2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *