FOTOGRAFILA

Haide să vă arătăm noi cât de ”strâmtorat” e bugetul Clujului: pe banii prostoilor se face risipă

Ziar de Cluj a semnalat cum s-au ”proiectat” și ”executat” de mântuială, să mai bifeze Boc niște vorbe parcările securizate pentru biciclete: de așa manieră încât încurcau circulația CTP, șoferii de pe mașinile trnsportului local fiind nevoiți să treacă pe cealaltă bandă pentru a putea depăși mizeriile de construcții.

Dar Cluj-Napoca îți permite să arunce cu bani pe fereastră. Ce vedeți în fotografii se întâmplă la toate lucrările făcute din ”strâmtoratul” buget al municipiului: se face, se finisează, se trâmbițează reușita, apoi se sparge, că s-a uitat o țeavă de pus, sau s-a spart de către ”dorelul” angajat de primărie, sau trebuie mutat mai acana să nu încurce.

Din banii cui e ”strâmtorat” bugetul Clujului? Din banii prostoilor de contribuabili pe care Boc și compania de cumetrii politice nu dă doi bani.

Hai, priviți și admirați. ”Bocalăii” să dea drumul la muzica cu ”e fain la Cliuuuj”, ”sunt mândru că sunt prostan, dau un ban dar stau în praf, mizerie, miros de Pata Rât, decibeli de Untold” șamd.

 

Fotocredit: Divizia Bunilor Clujeni