Eveniment

Grav accident de circulație produs în județul Cluj, între localitățile Dealul Negru și Beliș

O autospecială, un echipaj SMURD și două ambulanțe SAJ au fost alertate în jurul orei 14.00 pentru a gestiona o situație de urgență produsă în urma unui accident rutier produs între localitățile Dealul Negru și Beliș.

O persoană a sunat în  jurul orei 14:00, cerând ajutor pentru victimele accidentului de circulație din locația amintită, precizând că printre acestea se află și două femei însărcinate, motiv pentru care a fost alertat și un elicopter SMURD. Pompierii au găsit trei autoturisme avariate la locul accidentului, iar ocupanții ieșiți din acestea.

Un bărbat de aproximativ 50 de ani prezenta starea cea mai gravă, după evaluările primare, motiv pentru care a fost preluat de către echipajul elicopterului SMURD și a fost transportat la spital (cel mai probabil UPU Cluj-Napoca).

Cele două femei gravide au fost transportate la spital pentru investigații de specialitate.

Alți doi bărbați au fost consultați și transportați la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Aceștia acuzau dureri în zona toracelui, dar erau conștienți și cooperanți.

Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat și au asigurat măsuri necesare pentru siguranța salvatorilor.

 

Fotocredit: ISU Cluj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *