Sport

FOTO: Înfrângere pentru "U" Cluj la Alba-Iulia, în primul meci din play-off la baschet feminin

CS Universitatea Alba-Iulia a învins categoric Universitatea Cluj, cu 82-57, luni, în primul meci din play-off-ul Ligii Naţionale de Baschet Feminin. Prima parte a fost echilibrată (23-21, 16-14, primele două sferturi), însă în a doua parte gazdele au preluat controlul autoritar (25-14 şi 18-8 în ultimele două sferturi). 

Clujencele nu s-au regăsit în ultimele 20 de minute şi, după ce au intrat la pauză cu un handicap de doar patru puncte, la final au părăsit terenul învinse la 25 de puncte diferenţă. De menţionat că „U” a avut de două ori mai multe aruncări reuşite de la linia de trei puncte în comparaţie cu adversarele, opt faţă de patru, însă a păcătuit din plin de la semi-distanţă, doar 14 aruncări de două puncte intrând în coş, din 37 de încercări, conform CJSport.ro.

Cele mai bune marcatoare au fost Dyer 24 de puncte, Antic 17 şi Ursu 14, de la gazde, respectiv Grimes 20, Ajanovic 10, Young şi Prlja câte 9 puncte, de la clujence.

Al doilea meci se va disputa pe 3 martie, de la ora 19:00, la Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca. În galeria foto puteţi vedea şi o serie de fotografii de la meciul disputat la Alba Iulia, acolo unde au fost prezenţi şi câţiva fani veniţi special de la Cluj pentru a le încuraja pe fetele pregătite de Dragan Petricevici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *