Sport

Florina Chintoan şi Laura Popa de la „U” Alexandrion, convocate pentru România-Norvegia şi turneul preolimpic

Două dintre cele mai valoroase jucătoare ale echipei de handbal feminin „U” Alexandrion Cluj, pivotul Florina Chintoan şi interul dreapta Laura Popa, au fost convocate la echipa naţională a României.

Selecţionerul Tomas Ryde se va baza pe cele două jucătoare atât la „dubla” „tricolorelor” cu Norvegia, din 9 şi 13 martie, cât şi la turneul preolimpic din Danemarca, ce va avea loc în perioada 18-20 martie. Chintoan şi Popa vor fi colege la lot cu cele mai bune handbaliste românce ale momentului, în frunte cu Cristina Neagu, Aurelia Brădeanu sau Paula Ungureanu.

„Visul meu ar fi să mai particip la o ediţie a Jocurilor Olimpice, dar toate le decide Dumnezeu. Tot ce ţine de mine o să încerc să fac, dar depinde şi de restul să aibă încredere în mine că pot să îi ajut cu ceva”, spunea Chintoan, într-un interviu recent acordat CJSport.ro, despre posibilitatea de a fi chemată la lot pentru meciul cu Norvegia şi turneul preolimpic.

Lotul se va reuni la Cluj-Napoca la mijlocul săptămânii viitoare, primul meci cu Norvegia urmând să aibă loc în 9 martie, la Sala Polivalentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *