FOTOGRAFILA

Firmele de casă ale municipalității mai mult distrug decât fac. Cum s-a distrus tavanul pasajului Bibliotecii Academiei Române, că n-avea pe unde trece ”Dorel” cu macaraua. Pentru explicații, luați cu împrumut sri-lankezul fraților Așchilean, dacă aveți nevoie de un ”Acar Păun”

Scris de 731

Muncitorii care lucrează la modernizarea străzii Mihail Kogălniceanu din Cluj-Napoca au spart tavanul pasajului Bibliotecii Academiei Române care face legătura cu strada Avram Iancu, după ce au trecut cu macaraua prin el.

Directorul instituției, Sorin Crișan, a declarat pentru Cluj24 că a sesizat atât Primăria, cât și firma care se ocupă de lucrări și a primit asigurări că găurile făcute tavanul pasajului, care este podeaua bibliotecii, vor fi reparate pe cheltuiala firmei.

”Nu mi se pare firesc să deteriorezi o clădire spunînd că nu ai de ales, că numai pe colo poți trece. Care este vina mea ca bibliotecă? Dacă nu este bunul tău, nu ai niciun drept să îl deteriorezi.

Au trecut cu macaralele prin pasaj și nu au reușit nicicum să le coboare. Deasupra pasajului sunt birouri, lucrează colege chiar deasupra spărturii”, a declart Crișan.

Acesta a precizat că de la Primăria Cluj-Napoca nu s-a primit, încă niciun răspuns la sesizarea depusă.

FOTO: Cluj24.ro

Păi de ce să se ostenească primăria Cluj-Napoca să răspundă la vreo sesizare?Doar funcționarii de acolo sunt puși de OSĂ Boc la îngrășat pe prime de osânză. Mișcarea către tastatura calculatorului i-ar pune în conflict de interese cu prima de osânză, că ar fi mișcare, s-ar consuma calorii.

Iar dacă mai și apasă pe tastatură, trebuie să le plătească Boc și primă de furnicături în degete.

Așa că mai bine apelează la Frații Așchilean, să li-l împrumute pe sri-lankezul acela care a îngropat din lipsă de înțelegere de comunicare gunoaie în Parcul Feroviarilor.

Știți cum s-a răspuns la sesizare?

Niște deșeuri cu față umană s-au hărnicit să afle cam de unde s-a filmat cum făceau milionarii Clujului șmecherii de cinci lei îngropând gunoaie sub Parcul Feroviarilor. Apoi, au luat legătura cu proprietarul apartamentului, care i-a sugerat chiriașului că ar fi cazul să se mute nițel. Să lase deșeurile Clujului să se îngroape unde vor dânsele.

Acesta este civismul în Orașul de 5 Cumterii și Mușchii Încordați ai Titanului din Răchițele: pumnul în gură.

Băi, Măestrică, mi-ar crăpa obrazul de rușine să am de-a face cu așa ceva!

Dar ca să-ți crape ție obrazul, poate e timpul să ți-l regăsești!

DE CITIT: Șeful Gărzii de Mediu Cluj și frații Așchilean ne iau de proști: au descoperit ei ”Acarul Păun” în cazul deșeurilor îngropate în Parcul Feroviarilor: un srilankez cu ”probleme de comunicare”. Și l-au amendat de i-au zburat fulgii

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 1 hour In vizor
  FELICITĂRI, FAINE LUCRĂRI! ”Dottore” Bode a fost bun și ca ministru al Transporturilor
 • Acum 2 hours PubliNews
  TeraPlast, cel mai mare producător român de materiale de construcții, a încheiat 2022 cu afaceri de 711 milioane lei, dar profitul a scăzut cu 64%
 • Acum 3 hours Justitie
  CUM SĂ-ȚI PASEZI RESPONSABILITATEA, ROMÂNEȘTE: CA Cluj dă vina pe parchet pentru că violatorul din Cășeiu a fost eliberat: ”Judecătorul, sesizat cu 54 de minute înainte să expire reținerea”
 • Acum 4 hours General
  Bărbatul care a violat o minoră în Cășeiu și nu a mai fost arestat că judecătorul a întârziat la serviciu, a fost prins de polițiști
 • Acum 4 hours Din oras
  Până să se unească Cluj-Napoca cu Floreștiul, grație Supercom, s-a unit cu Pata Rât
 • Acum 6 hours Politica
  Petre Daea: “Vaca trece prin mari greutăți. A devenit dușmanul planetei, e responsabilă că avem atâta poluare. România are 2 milioane de vaci și 9 milioane de mașini, și unele au două țevi”
 • Acum 6 hours In vizor
  Începând de anul acesta, Educaţia din România va fi analizată în raportările pe baze de date ale OCDE “Education at a Glance”
 • Acum 8 hours In vizor
  După 9 ani de Cluj, doi tineri s-au mutat în Bucovina: “Clujul a devenit un oraș care nu mai e prietenos cu oamenii care stau acolo”
 • Acum 8 hours Rautacisme
  În sfârşit a aflat şi Emil Boc că guvernul i-o desconsideră pe “Antonia” şi face “cloud-ul IT regional” la Beclean
 • Acum 10 hours Din oras
  COŞMAR ÎN TRAFIC: Lucrările la Calea Mănăștur au dat traficul peste cap: “500 metri în 20 de minute!” Cei din autobuzele CTP au ales să meargă pe jos. Măcar “vinerea verde” a fost un succes!
 • Acum 10 hours Politica
  DIGITALIZAREA ÎN VIZIUNEA PNL: Prioritatea la coadă la ghişeu
 • Acum 11 hours FOTOGRAFILA
  După ce-şi bat joc cu lunile de afacerile celor care nimeresc în “şantierele” lui Boc, mai pun în pericol şi viaţa clienţilor acestora
 • Acum 12 hours Eveniment
  CĂUTAT DE POLIŢIE: A violat o fată de 14 ani!
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE