FOTOGRAFILA

Firmele de casă ale municipalității mai mult distrug decât fac. Cum s-a distrus tavanul pasajului Bibliotecii Academiei Române, că n-avea pe unde trece ”Dorel” cu macaraua. Pentru explicații, luați cu împrumut sri-lankezul fraților Așchilean, dacă aveți nevoie de un ”Acar Păun”

Muncitorii care lucrează la modernizarea străzii Mihail Kogălniceanu din Cluj-Napoca au spart tavanul pasajului Bibliotecii Academiei Române care face legătura cu strada Avram Iancu, după ce au trecut cu macaraua prin el.

Directorul instituției, Sorin Crișan, a declarat pentru Cluj24 că a sesizat atât Primăria, cât și firma care se ocupă de lucrări și a primit asigurări că găurile făcute tavanul pasajului, care este podeaua bibliotecii, vor fi reparate pe cheltuiala firmei.

”Nu mi se pare firesc să deteriorezi o clădire spunînd că nu ai de ales, că numai pe colo poți trece. Care este vina mea ca bibliotecă? Dacă nu este bunul tău, nu ai niciun drept să îl deteriorezi.

Au trecut cu macaralele prin pasaj și nu au reușit nicicum să le coboare. Deasupra pasajului sunt birouri, lucrează colege chiar deasupra spărturii”, a declart Crișan.

Acesta a precizat că de la Primăria Cluj-Napoca nu s-a primit, încă niciun răspuns la sesizarea depusă.

FOTO: Cluj24.ro

Păi de ce să se ostenească primăria Cluj-Napoca să răspundă la vreo sesizare?Doar funcționarii de acolo sunt puși de OSĂ Boc la îngrășat pe prime de osânză. Mișcarea către tastatura calculatorului i-ar pune în conflict de interese cu prima de osânză, că ar fi mișcare, s-ar consuma calorii.

Iar dacă mai și apasă pe tastatură, trebuie să le plătească Boc și primă de furnicături în degete.

Așa că mai bine apelează la Frații Așchilean, să li-l împrumute pe sri-lankezul acela care a îngropat din lipsă de înțelegere de comunicare gunoaie în Parcul Feroviarilor.

Știți cum s-a răspuns la sesizare?

Niște deșeuri cu față umană s-au hărnicit să afle cam de unde s-a filmat cum făceau milionarii Clujului șmecherii de cinci lei îngropând gunoaie sub Parcul Feroviarilor. Apoi, au luat legătura cu proprietarul apartamentului, care i-a sugerat chiriașului că ar fi cazul să se mute nițel. Să lase deșeurile Clujului să se îngroape unde vor dânsele.

Acesta este civismul în Orașul de 5 Cumterii și Mușchii Încordați ai Titanului din Răchițele: pumnul în gură.

Băi, Măestrică, mi-ar crăpa obrazul de rușine să am de-a face cu așa ceva!

Dar ca să-ți crape ție obrazul, poate e timpul să ți-l regăsești!

DE CITIT: Șeful Gărzii de Mediu Cluj și frații Așchilean ne iau de proști: au descoperit ei ”Acarul Păun” în cazul deșeurilor îngropate în Parcul Feroviarilor: un srilankez cu ”probleme de comunicare”. Și l-au amendat de i-au zburat fulgii