Din oras

EXCLUSIV David Guetta vine la Cluj in 2015, pe Cluj Arena. Vezi cine-l aduce

Scris de 8,887

Dupa nenumaratele scandaluri care au dinamitat imaginea Federatiei Share si mai ales dupa plecarea lui Bogdan Buta, stafful lui Emil Boc este tot mai ingrijorat asupra felului in care se vor desfasura actiunile din proiectul Cluj Capitala Culturala a Tineretului. Fraiele au fost preluate temporar de Stefania Ferenc, aliatul de baza al primarului, supranumita Generalul, care incearca sa puna ordine in harababura de la SHARE. Potrivit unor surse din interiorul primariei, Vlad Pop este o solutie temporara, cu atat mai mult cu cat el este un soi de “subordonat” al presedintelui demisionar Bogdan Buta.

Alocarea a 1,8 milioane de lei de pe o zi pe alta catre Federatia SHARE a adus pe buzele opiniei publice intrebarea “Ce fel de artisti are de gand SHARE sa aduca anul viitor, pentru a da consistenta proiectului Cluj Capitala Culturala a Tineretului?”.

Scaparea “pe surse” a numelui Avicii i-a cam dezamagit pe clujeni si, tot cu dezamagire, trebuie sa va confirmam ca numele ramane pe lista. Dar sursele noastre din Primarie ne-au confirmat ca Vlad Pop i-a prezentat Stefaniei Ferenc inca doi artisti, din care unul este cu adevarat o surpriza – David Guetta, ce urmeaza sa fie antamat petru anul viitor pentru un show incendiar pe Cluj Arena.

Ziar de Cluj a aflat ca se intentioneaza aducerea inca unui artist de calibru, pe langa Avicii si David Guetta, nota de plata finala urmand sa depaseasca 900.000 de euro. In aceste zile se prefecteaza ultimele discutii cu impresarii si, pana la finalul saptamanii, vor fi platite si avansurile pentru aceste nume. Va vom tine la curent.

sursa foto: www.youredm.comULTIMA ORĂ

 • Acum 14 hours Sport
  DACĂ TOT DĂ ACEST ”GIGI BOCALI” AL CLUJULUI 2 MILIOANE DE EURO, U Cluj a avut o prestație execrabilă la Arad
 • Acum 15 hours Eveniment
  NU, nici asta nu e glumă de 1 Aprilie: Primăria Cluj-Napoca a pierdut procesul cu Curtea de Conturi, după ce a băgat peste 3 milioane de lei din bugetul local în buzunarele unor firme de salubritate. Nici județul nu e mai prejos: Urmează tura din acest an, de 31 milioane de euro prădată în salubritate
 • Acum 16 hours In vizor
  NICIO NOUTATE: Mediul privat ține economia României în spate. Pe banii privaților se face dezmățul bugetar
 • Acum 17 hours Politica
  NU E GLUMĂ DE 1 APRILIE, că guvernanții nu glumesc când buzunăresc: Ne paște un val nou de scumpiri
 • Acum 1 day In vizor
  Rareș Bogdan invocă ”forțe oculte“ care vor să-l compromită pentru că a deranjat la Bruxelles! Totul, după ce a apărut informația că ar fi cerut și el șpagă în scandalul de corupție de la Aeroportul Otopeni
 • Acum 2 days In vizor
  Mai ţineţi minte când Ziar de Cluj scria că “Pantelică de la “readepică” s-a pus pe şantajat operatorii de deşeuri cam fără frică”? Păi, pe anul 2022 a încasat de la operatorii de salubritate de peste 5 ori mai mult la Platforma temporară Pata Rât decât a plătit la CMID pentru eliminarea deșeurilor!
 • Acum 2 days Justitie
  EDUCAȚIE CU BĂTĂTORUL DE ȘNIȚERE: Un jandarm din Brașov, trimis în judecată la Tribunalul Militar Cluj, pentru rele tratamente și violență față de propriul copil. Pe ăștia îi caută cineva la cap când îi angajează?
 • Acum 2 days Din oras
  Cică și parcul ”Armătura” e aproape gata. Dacă și lucrătura aceasta arată a parc…
 • Acum 2 days Din oras
  AR FI DE RÂS, DACĂ NU AR FI DE PLÂNS: Directorul Eco Garden se laudă cu ce știe să facă UNTOLD într-o noapte: ”Am terminat de decopertat vechiul gazon”
 • Acum 2 days Politica
  Marcel Ciolacu, după negocierile cu vicepreședintele Comisiei Europene: ”Fermierii români vor primi ajutor din partea UE”
 • Acum 2 days Eveniment
  FRAUDĂ DE 2 MILIOANE DE EURO: Ucraineni cazați doar pe hârtie. Poliția a făcut descinderi și în Cluj
 • Acum 2 days Politica
  Ligia Deca, în contradicție cu ea însăși. A scos salariile profesorilor din proiectul legii Educației, la 20 de zile după ce a anunțat public că salarizarea profesorilor va fi în legea Educației
 • Acum 2 days Eveniment
  Bulgaria și România au înregistrat o scădere a prețurilor la energie electrică, ambele cu -8,44%
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE