Din oras

EXCLUSIV David Guetta vine la Cluj in 2015, pe Cluj Arena. Vezi cine-l aduce

Dupa nenumaratele scandaluri care au dinamitat imaginea Federatiei Share si mai ales dupa plecarea lui Bogdan Buta, stafful lui Emil Boc este tot mai ingrijorat asupra felului in care se vor desfasura actiunile din proiectul Cluj Capitala Culturala a Tineretului. Fraiele au fost preluate temporar de Stefania Ferenc, aliatul de baza al primarului, supranumita Generalul, care incearca sa puna ordine in harababura de la SHARE. Potrivit unor surse din interiorul primariei, Vlad Pop este o solutie temporara, cu atat mai mult cu cat el este un soi de “subordonat” al presedintelui demisionar Bogdan Buta.

Alocarea a 1,8 milioane de lei de pe o zi pe alta catre Federatia SHARE a adus pe buzele opiniei publice intrebarea “Ce fel de artisti are de gand SHARE sa aduca anul viitor, pentru a da consistenta proiectului Cluj Capitala Culturala a Tineretului?”.

Scaparea “pe surse” a numelui Avicii i-a cam dezamagit pe clujeni si, tot cu dezamagire, trebuie sa va confirmam ca numele ramane pe lista. Dar sursele noastre din Primarie ne-au confirmat ca Vlad Pop i-a prezentat Stefaniei Ferenc inca doi artisti, din care unul este cu adevarat o surpriza – David Guetta, ce urmeaza sa fie antamat petru anul viitor pentru un show incendiar pe Cluj Arena.

Ziar de Cluj a aflat ca se intentioneaza aducerea inca unui artist de calibru, pe langa Avicii si David Guetta, nota de plata finala urmand sa depaseasca 900.000 de euro. In aceste zile se prefecteaza ultimele discutii cu impresarii si, pana la finalul saptamanii, vor fi platite si avansurile pentru aceste nume. Va vom tine la curent.

sursa foto: www.youredm.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *