Din oras

EXCLUSIV: Corpul de control al premierului descinde vineri la Cluj sa ancheteze cazul politistului Sergiu Todea

O sursa din apropierea guvernului a dezvaluit in exclusivitate pentru Ziar de Cluj ca premierul Victor Ponta, impresionat de cazul politistului clujean Sergiu Todea, a dispus verificarea de urgenta a celor semnalate de presa trimitandu-l vineri dimineata la Cluj pe adjunctul Corpului de Control al Primului-Ministru, Adrian Lucian Popescu.

Popescu va descinde maine dimineata la sediul IPJ Cluj, unde va verifica toate documentele din dosar si va audia partile implicate.

„Articolul dumneavoastra, emotionant si viu, a fost citit si de noi, la Guvern. Premierul l-a trimis la Cluj pe Adi Popescu, un om de baza in corpul de control, integru si neinfluentabil. Mai multe nu va pot spune acum”, a declarat sursa.

 

L-am contactat telefonic si pe noul comandant al politiei clujene, chestorul Tudor Grindean, care a preferat sa nu comenteze informatia despre sosirea lui Adrian Popescu la Cluj.

Totusi, chestorul Grindean, in prima declaratie facuta pana acum presei clujene, a relatat pentru Ziar de Cluj cum a decurs intalnirea cu Sergiu Todea, eroul a carui poveste a impresionat o tara intreaga:

„N-am facut-o pentru imagine, am vrut sa il cunosc pe acest om, sa aflu de la el cum sta treaba, nu din documente. Am vrut sa il simt”, a declarat chestorul Tudor Grindean.

 

Intrebat ce a simtit despre fostul politist, seful politiei a raspuns:

„Ce am simtit eu pentru Sergiu Todea? Mai bine va spun ce am simtit dupa intalnirea cu el. Am simtit ca… am multa treaba la Cluj”, a incheiat cu subinteles Grindean.

 

Citeste AICI articolul care a facut peste 130 000 de vizualizari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *