Justitie

Exclusiv! Clujeanul de la Insula Iubirii, trimis în judecată pentru o altă BĂTAIE. Victima acestuia se distra într-un local de pe Piezișă

Adrian Boțoc, clujeanul care a participat în ultimul sezon al emisiunii INSULA IUBIRII, are din nou probleme. Parchetul Judecătoriei Cluj-Napoca l-a trimis în judecată pentru a doua oară. De data aceasta, Adrian l-a bătut pe un cetățean străin în față la London Pub, pe celebra stradă Piezișă, din Cluj-Napoca. Potrivit informațiilor de la dosar, victima lui Boțoc a primit 8 zile de îngrijiri medicale. La fel ca și tânărul atacat de Boțoc în NOA, cea de-a doua victimă a fost lovită de către concurentul de la Insula Iubirii tot cu pumnii. 

„S-a dispus trimiterea în judecată a inculpatului B.A.D. sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe prev. de ar. 193 alin. 2 C.pen., constând în aceea că la data de 14.09.2018, în timp ce se afla în zona localului L.P., din Cluj-Napoca, a lovit-o cu pumnii pe persoana vătămată A.B., inclusiv după ce aceasta a căzut pe stradă, cauzându-i leziuni corporale care au necesitat pentru vindecare 7-8 zile de îngrijiri medicale”, confirmă pentru Ziar de Cluj, reprezentanții Parchetului Judecătoriei Cluj-Napoca.

Săptămâna trecută, Curtea de Apel Cluj a soluționat definitiv primul dosar penal al lui Boțoc, cel cu bătaia din Clubul NOA. Judecătorii i-au schimbat pedeapsa cu suspendare în amânarea aplicării pedepsei. În dosarul respectiv, procurorii l-au trimis în judecată pentru purtare abuzivă. Sursele Ziar de Cluj susțin că acesta a plecat în Italia la scurt timp după incident. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *