In vizor

Europarlavramentarul Rareș Bogdan anunță că, în maximum 30 de zile de la desființarea pensiilor speciale, îl vom avea pe ”Dottore” Ciucă președinte la Cotroceni

Europarlavramentarul Rareș Bogdan mai avea niște cuvinte la el, așa că s-a gândit să le consume la o conferință de presă la Pitești, să le culeagă din tomberon news.ro. Cică în 22 decembrie vom vorbi de un președinte de dreapta la Cotroceni. Că individul acela care nu leagă două vorbe decât cu ăăăăăă între ele, președinte de partid care va să zică, care blochează cercetarea de către Ministerul Educației a tezei lui de doctorat, să nu se vadă plagiatul, practic un ifractor de teapa lui Ponta, va candida din partea irelevantului (deja) Partid Național Liberal – a cincea roată la căruța Partidului Social Democrat,

Indivizii aceștia care s-au urinat pe așteptările și voturile a 6,5 milioane de români care au votat cu frecătorul de mentă de la Cotroceni, vine să ne spună că:

”Noi vom avea candidat la prezidenţiale, vom avea candidaţi pe toate poziţiile şi eu cred că avem argumente suficiente pentru a duce acei candidaţi în finală şi spre câştigarea lor. În 22 decembrie, vă asigur că vom vorbi de un preşedinte, la Cotroceni, de dreapta. Preşedintele Partiului Naţional Liberal”.

Vă asigur?

Deocamdată, de la asigurările acestui papagal politic, au trecut mai bine de 5 ani de când, ”în 30 de zile”, se tot elimină pensiile speciale.

Atâta le-au eliminat, că au mai adăugat la acestea și alte categorii și beneficiază de ăensie specială și primarii și președinții de Consilii județene.

Dar România își merită soarta atâta vreme cât votează toți repetenții morali ai clasei să-i reprezinte politic în administrații, funcții publice, Parlament, Președinție și Guvern.

Când votezi prostul clasei să-ți fie șef, nu ești victimă, ci complice.

De frumuseațea prostiei în formă continuată, nu putem trece peste modul în care Rareș Bogdan se disculpă că n-a fost capabil să se țină de cuvânt. Cică ”Eu când am spus că vreau să desfiinţez pensiile speciale, în 30 de zile, am spus-o cu tot sufletul, fiind absolut convins că vor scrie o lege inteligentă. Când am intrat în politică, nu credeam că sunt atât de mulţi cretini”.

Păi, doar ce ai îngroșat rândurile. Dacă aveai bun simț, statură morală, coloană vertebrală, îți dădeai demisia. Dar și tu mimezi buna credință ca restul cretinilor din tagma cărorar faci parte.