In vizor

Emil Boc așterne asfalt la tocurile Elenei Udrea

Scris de 1,735

Este prima dată când Emil Boc modernizează o stradă înaintea dezvoltatorilor imobiliari. Ce coincidență perfectă: Primăria condusă de Emil Boc a modernizat strada unde Elena Udrea construiește zeci de blocuri.

Iată, pesemne, de ce vreme 2 ani cimitirul-parc Moș Ion Roată zace nefolosit. Să nu care cumva să-i distrugă asfaltul Elenei Udrea amărăștenii care-și îngroapă morții. 

CITEȘTE ȘI: Inaugurat în august 2020, cimitirul Moș Ion Roată va fi deschis la o distanță de doi ani, abia în 2022: „Deja lucrăm la un plan de a gândi terenuri pentru extinderea cimitirului din Someșeni”

Primăria Cluj-Napoca a aprobat ca strada Moș Ion Roată să fie modernizată.

Strada a devenit una importantă, deoarece duce către noul cimitir pregătit de autoritățile locale, iar zona se dezvoltă deja și din punct de vedere imobiliar. Pe unele porțiuni strada a fost lărgită, pentru o mai bună circulație a mașinilor. Oamenii din zonă au fost expropiați deja. Acum strada arată foarte bine, muncitorii finalizând în aceste zile ultimele detalii, potrivit stiripesurse.ro

CITEȘTE ȘIZiar de Cluj a avut dreptate: Elena Udrea recunoaste ca se afla in spatele proiectului gigant Transilvania Smart City de langa Pata Rat

Tot pe această stradă construiește 40 de blocuri și Elena Udrea, alături de mai mulți oameni de afaceri.

Elena Udrea a recunoscut târziu că se află în spatele proiectului de la Cluj, abia pe 15 decembrie 2021, când deja muncitorii au deschis lucrările pe șantier.

„Să fie într-un ceas bun! Pentru cârcotași, prețurile sunt printre cele mai mici de pe piața clujeană. Iar finanțarea este transparentă, prin fonduri de investiții din afara tarii, în principal”, spunea Elena Udrea în 15 decembrie 2021 pe Facebook.

E puțin probabil ca Emil Boc să nu fi știut de proiectul grandios al Elenei Udrea înainte de anunțul oficial al acesteia. Nu putem să nu sesizăm „norocul” Elenei Udrea: Primăria condusă de prietenul ei Emil Boc modernizează strada unde o să construiască Elena Udrea 40 de blocuri.

„Întrebați-o pe ea (n. r.: răspuns la întrebarea dacă știa că Udrea se află în spatele proiectului).

Pentru că eu nu mă uit când se aprobă un proiect în Consiliul Local cine este investitorul, ci dacă îndeplinește condițiile legale și de urbanism. Dacă le îndeplinește oricine e binevenit. Dacă nu le îndeplinește se respinge. Deci noi cu asta ne ocupăm. Numele de persoane nu ne interesează. Noi judecăm pe baza regulilor care sunt valabile pentru toți”, a fost răspunsul lui Emil Boc în 24 august 2021 pentru protestatarul Ceaușescu, atunci când a fost întrebat dacă o facilitează pe Udrea în oraș, potrivit sursei citate.

Elena Udrea și partenerul ei de viață, Adrian Alexandrov (implicat și el în proiectul imobiliar), au vizitat Clujul în iulie 2021, fiind pozați pe stradă.

Dezvoltatorii imobiliari ai proiectului susțin că cele 40 de blocuri reprezintă „cel mai mare proiect imobiliar din sud-estul Europei, cu o abordare inovatoare în ce privește dezvoltarea confortului și a vieții inteligente. Cu peste 10. 000 de unități de locuit, însemnând aproximativ 40 de blocuri de locuințe și peste 30 000 de locuitori estimați, acest concept nou de lifestyle este deținut și dezvoltat de SDC Properties. Fiind unul dintre profesioniștii industriei imobiliare din Cluj-Napoca, SDC Properties este o firmă condusă de un angajament de neegalat pentru calitate și inovație”, se arată în descrierea proiectului.

 

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 3 hours PubliNews
  Prima finantare blue IFC sprijina, prin BT, folosirea sustenabila a apei
 • Acum 11 hours Din oras
  Fiindcă de peste un deceniu cablurile din Cluj-Napoca nu au fost integral îngropate, un clujean cere prin bugetarea participativă măcar înălțarea cablurilor care pot fi atinse cu mâna
 • Acum 11 hours Politica
  #ECHIPA_CÂȘTIGĂTOARE a pierdut și președinția Sectorului 3 București. Așteptăm, cu interes, ziua ejectării din fruntea Senatului
 • Acum 12 hours In vizor
  Hop și Boc să se lipească de imaginea celor 8 bacalaureați de nota 10 din acest an! Ar trebui să ne fie rușine, nu să ne felicităm!
 • Acum 12 hours Politica
  Guvernul, măciucă la buzunarele românilor: Crește impozitul pe dividende de la 5% la 8% începând de anul viitor. Cresc accizele la alcool și tutun, cresc impozitele la jocurile de noroc, TVA pentru băuturile cu zahăr crește la 19%
 • Acum 13 hours Sanatate
  În două săptămâni, numărul clujenilor internați cu COVID-19 s-a dublat. N-am scăpat de pandemie
 • Acum 13 hours Politica
  PSD declanșează alegeri în organizațiile care au câștigat alegerile locale din 2020, iar în celelalte organizații începe ”reorganizarea”. Filiala Cluj a ”înfrânt” pe linie
 • Acum 13 hours Din oras
  Încă un ”rând” de amânare de termen pentru licitația de proiectare și execuție a metroului din Cluj
 • Acum 14 hours Din oras
  Accident pe Regele Ferdinand, în față la Central: șoferul a pierdut controlul volanului și a intrat pe trotuar
 • Acum 14 hours Politica
  S-A DAT COMANDA: REPER, Dacian Cioloș, în barca noului partid, ADUNAREA! Încă trei parlamentari au părăsit azi USR
 • Acum 14 hours PubliNews
  Ferestre și uși la preț de producător, exclusiv pentru bistrițeni, de la TeraGlass
 • Acum 15 hours Din oras
  „Modernizarea locurilor de joacă” părăginite din Cluj-Napoca, solicitată prin procesul de bugetare participativă: „Unele locuri de joacă nu au mai fost modernizate de mult timp”
 • Acum 15 hours In vizor
  Sindicaliștii din Penitenciarul Gherla aduc acuze grave actualului șef al Secției Exterioare de femei Cluj-Napoca: ”Probleme cu alcoolul. Înjură subordonații. Nu a fost sancționat”
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE