Afacerea zilei

Electroglobal Cluj-Napoca, profit de peste 1,6 MILIOANE EURO, anul trecut – cel mai mare de la debutul activității, în 2004

Electroglobal Cluj-Napoca, unul dintre liderii naționali în domeniul soluțiilor si echipamentelor electrice, pentru sistemele de automatizări industriale, acţionări electrice şi sisteme de iluminat, a încheiat anul 2020 cu profit în creștere față de anul 2019. Este cel mai mare profit din ultimii 20 de ani.S-a majorat și numărul de salariați, dar a scăzut valoarea veniturilor totale. Electroglobal este deținută de Cristian Radu Ciorba (93%) și Sandor Csaba Maksay (3%). Cei doi sunt și administratori ai companiei.

Anul trecut, Electroglobal Cluj-Napoca a raportat o cifră de afaceri de peste 22,6 milioane euro, în scădere cu 1,1 milioane euro față de anul 2019. Cifra de afaceri de anul trecut a fost cea mai mare din ultimii 20 de ani. În 2004, primul an de activitate, compania a rulat o cifră de afaceri de 201 mii euro, iar în anul următor a crescut rapid la peste 2,1 milioane euro. Veniturile totale au crescut constant până la atingerea valorii maxime din 2019.

Profitul net declarat anul trecut a fost cel mai mare de la începerea activității în 2004: peste 1,6 milioane euro. În urmă cu doi ani, Electroglobal Cluj-Napoca a avut profit net de peste 1,4 milioane euro, iar în 2015 peste 1,5 milioane euro.

Numărul de salariați a fost anul trecut de 110, față de 116 în 2019. În 2004, Electroglobal a început cu 15 angajați, în anul următor avea 14 angajați.

Produsele comercializate de Electroglobal se adresează cu precădere intergratorilor integratorilor de sistem și tablotierilor din domeniile energetic, electric și automatizări, antreprenorilor și instalatorilor pentru obiective industriale și comerciale, clienților finali industriali sau proprietari de clădiri comerciale, pentru operațiuni de mentenanță și modernizare.

Trei firme sunt legate direct de Electroglobal Cluj-Napoca: RCC Consult, RCC Tehnologie, MCS Electroconsult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *