Editorial

EDITORIAL. Ce se va alege de Buta-Pedofil-UNTOLD?

De LIVIU MAN

Scandalul Buta-pedofil-Untold a creat mare deranj în cadrul clasei politice românești. Cu excepția notabilă și absolut remarcabilă a deputatului Ungureanu, cu care de altfel am avut un proces de calomnie pe care domnul deputat l-a pierdut cu grație, nimeni nu a luat atitudine față de scandalul detonat, sine ira et studio, de către excepționalul ziarist Liviu Alexa. 

Simbolul Clujului, festivalul Untold, mult lăudat de prea nevrednicul primar Emil Boc, este rezultatul minții și acțiunii unui pedofil homosexual. Ahahahaha! Cum le va explica primarul Clujului alegătorilor săi pensionari și foarte conservatori, altfel, susținerea pentru emanatia  lui Buta pedofilul. Sigur acuzat doar mititelul, că încă n-a fost condamnat definitiv. Remarcabilă tăcerea mizerabilă a politicienilor clujeni, de la Emil Boc care s-a afișat în nenumărate rânduri cu licheaua untoldistă până la profesorul universitar Vasile Dîncu. Tac toți într-o tăcere ausurzitoare. Și de ce nu vorbesc?

Pentru că încă nu a venit punctajul din pădure, de la SRI. Să fim serioși: niciodată UNTOLD, care a devenit un fenomen de masă, nu a fost festivalului pruncului de securist-sereist din Aiud – Buta. UNTOLD nu va dispărea, ci se va extinde, dovadă fiind UNTOLD DUBAI, care va avea loc peste două săptămâni.

Singura problemă: Ce se va întâmpla cu mizerabilul Buta? 

Încă nu s-au spălat pe mâini băieții care-l țin în palme pe Buta, de nenorocit ce este. Încă soarta lui se joacă. Oare câți bani a dat mită, câte parandărături a livrat? Pe câți căcănari din MAI, SRI, SIE, ANAF și alte structuri ale statului i-a miluit cu invitații la VIP. Cum se puneau în genunchi, știți voi cum, ca profesionistele, reprezentanții administrației publice locale să-i pună preș la picioare lui Bogdan Buta, Clujul, în frunte cu toxicul Emil Boc. Sigur, disperatul Buta dă telefoane, mailuri, se agită, se plânge, dar funia e tot mai aproape de par.

Ce mă distrează imbecilii de securiști cu leprele lor de servicii. „Unitatea Militară” G4media încă n-a aflat de scandalul de pedofilie de la Cluj, nici Hotnews. Dacă nu-i ordin, tăcem din gură. Ce gunoaie. Dar cea mai tare poantă, oligofrenul național, Cristian Tudor Popescu, care-și dă cu părerea despre orice, el fiind un securist cu probleme mari la mansardă, acum n-a vorbit despre scandalul Buta pedofilul. Păi dacă nu are ordin imbecilul.

Domnilor de la SRI, acoperiți din presă și partide politice, luați-vă un securist mai tânăr, deja Cristian Tudor Popescu e mai uzat decât capacul unei toalete publice care funcționează non stop de la căderea comunismului. Dar sigur, uzați și cretini fiind și voi, nu vă puteți desprinde de Cristian Tudor Popescu.

Dar să revenim la oile noastre. Ce se va întâmpla cu capul festivalului UNTOLD? 

Va ajunge în instanță dosarul? Va fi trimis în judecată Buta pentru infracțiune de act sexual cu un minor? Nu prea cred. Cred că dosarul va sta tot în lucru. Cât timp? Cât este nevoie. UNTOLD este un brand al țării, al caricaturii de  primar al Clujului. Există vreo soluție? Sunt mai multe. Dar în esență doar una: Presiune, presiune și iar presiune media. Alegerile se apropie. Alegătorii mai ales cei din Cluj, vor trebui să-și aleagă o tabără! Sigur celor din Occident le plac poponarii, dar nu pedofilii, în România trezesc doar milă, dacă nu cumva ură. Dar trebuie să te aleagă vecinul Nelu și tanti Rozi care nu-l apreciează pe bogatul Bogdan Buta care bea Moet roze cu băiețașii minori agățați în mall. Deci ce se va alege de politicienii nostri  de KKT? Vom vedea. La fel cred că soarta lui Buta va fi hotărâtă înainte de alegerile europarlamentare.

În locul lui m-aș retrage, băieții din servicii când n-au soluții ti-o pun de-un accident. N-are rost, Bogdane!