Rautacisme

Dusmanii arhitectului-sef Claudiu Salanta il ataca folosind numele Annei Horvath

Un e-mail remis astazi unui numar mare de jurnalisti indeamna la semnarea unei petitii pentru „demiterea arhitectului-sef Salanta Claudiu” si este semnat cu numele viceprimarului Anna Horvath. Aceasta dezmite informatia si ia in calcul sesizarea organelor abilitate.

„Salanta Claudiu arhitectul gunoaielor a fost responsabil tehnic al deseurilor!:, se arata in corpul e-mailui care se incheie cu „multumiri anticipate” si cu numele viceprimarului clujean. Adresa de la care s-a trimis este anna.horvath@bk.ru.

Petitia a fost deja semnata de 33 de persoane, din Cluj, dar si Bucuresti sau Campulung. 

„Demisia Arhitectului sef Claudiu Salanta!

Din cauza lui Claudiu Salanta Arhitect sef al Consiliului Judetean, Clujenii platesc azi mai scump gunoiul!

Groapa de gunoi si Tetarom IV platite din fonduri europene –> ESUATE, ambele din cauza lui Claudiu Salanta”, este mesajul din petitie, la care au fost atasate, drept dovezi, linkuri la articole din presa in care se prezinta informatii negative despre arhitectul-sef al judetului. 

Contactata telefonic de Ziar de Cluj, Anna Horvath a precizat ca nu este autoarea demersului. 

„Nu am scris nici mail-ul, nici petitia si nu e prima data cand patesc asa ceva. Adresele mele sunt arhicunoscute, nu cred ca cineva ia in seama un asemenea mesaj, cu un asemenea limbaj, de la o asemenea adresa. Cine crede, se discrediteaza”, a declarat aceasta.

Viceprimarul a mai spus ca nu a considerat ca ar fi cazul sa remita o dezmintire pentru asa ceva. 

„Nu inteleg de ce acel care considera ca are ceva de spus in privinta domnului Salanta nu o face in numele sau. Eu nu il cunosc pe domnul arhitect-sef al judetului, nu l-am vazut niciodata, sunt convinsa ca isi face treaba bine, cu siguranta ca domnul Vakar a lucrat cu dansul si il cunoaste. Nu am habar cine este in spatele acestor mesaje care imi folosesc identitatea, dar, pentru ca se repeta, ma gandesc sa sesizez organele abilitate”, a mai spus Anna Horvath.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *