In vizor

Dual Promo face publicitatea pentru proiectul Tetarom I

Societatea bucuresteana Dual Promo este cea care va furniza serviciile de publicitate si informare in proiectul european derulat de Consiliul Judetean “Dezvoltare Parc Industrial Tetarom I”. Contractul a fost incheiat la un sfert din valoarea estimata initial, adica putin peste 38.000 de lei, plus TVA.

Dual Promo va fi responsabila cu promovarea investitiei de aproape 70 de milioane de lei prin organizarea unei conferinte de presa si publicarea a doua anunturi de presa. De asemenea, societatea va realiza 3.000 de pliante, 140 de afise, 100 de mape personalizate, 5.000 de pixuri personalizate, 100 de stick-uri de memorie USB, 3.000 de brosuri, 500 de autocolante, un panou, o placa si un pop-up.

Firma din Bucuresti nu se afla la primul contract cu Clujul, tot Dual Promo a realizat serviciile de informare si publicitate pentru prima etapa a proiectului de transport in comun in Zona Metropolitana Cluj pentru 47.000 de lei. Societatea figureaza in evidentele Ministerului Finantelor cu un profit de aproape 170.000 de lei pe anul trecut, iar activitatea este de “comert cu ridicata nespecializat”.

Proiectul cu finantare europeana pentru care s-a semnat contractul in luna aprilie presupune modernizarea si extinderea Parcului Tetarom I, astfel incat se va realiza o suprafata utila de peste 168.000 de metri patrati moderni pentru investitori, iar ulterior se vor crea 485 de noi locuri de munca.

Durata de implementare a proiectului este de 27 de luni, termenul fiind 26 iulie 2015. Valoarea totala a proiectului este aproape 70 de milioane de lei din care 7 milioane sunt suportati din bugetul Consiliului Judetean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *