Din oras

Două lacuri din cartierul Gheorgheni, populate piaristic cu pești. Clujenii au reacționat: «Fotografia e de câțiva ani, când au fost făcute și filmări video, este un fake pentru noi, să dea bine la populație»

Reprezentanții administrației Boc populează lacurile din cartierul Gheorgheni cu pești. În imagini apare chiar edilul Clujului, însă pozele care-l înfățișează au fost realizate cu mai bine de doi ani în urmă, motiv pentru care clujenii l-au sancționat în comentarii.

Edilul a anunțat recent o nouă acțiune de populare cu pești a lacurilor I și III din cartierul Gheorgheni, desfășurată de Asociația Județeană a Pescarilor Sportivi și R.A.D.P., în parteneriat cu Primăria.

Miercuri, 13 aprilie 2022, Emil Boc pare să fi avut o zi încărcată:

a participat la deschiderea Târgului de carte Gaudeamus

după care a făcut o scurtă escapadă în Gheorgheni pentru a popula două lacuri cu pești

iar în final a ajuns în zona Lomb, la CREIC, unde a oferit tinerilor lecții despre antreprenoriat și management

În acest context, clujenii s-au îndoit de prezența primarului la acțiunea de populare a lacurilor din Gheorgheni cu pești…

– „Asta trebuia să o facă asociația de pescuit fără să se implice primăria.

Prin contractul pe care l-au semnat cu ANPA ei sunt obligați să facă populari în apele care le au în administrare”.

– „Numai bine dar sa speram că nu se vor face blocuri și pe acestea…”

-„Măi, oameni buni, această fotografie cu Boc e de câțiva ani, când au fost făcute și filmări video, este un fake pentru noi, să dea bine la populație”, notează S. Szucs

-„Super! Poate după marea populare cu pești, o să aveți timp să vă ocupați și de sensul giratoriu de pe Frunzișului”

-„Dupa ce ati desfiintat Lacul doi de dragul investitorilor imobiliari si ati inghesuit inca cateva blocuri in loc sa pastrati si sa ingrijiti acel lac, acum populati cu specia de cea mai proasta calitate lacurile 1 si 3”.

-„Tot respectul pentru dvs. domnule primar.

Este perfect pentru ca la ce criza financiara ne asteapta, macar o sa avem ce manca, spre deosebire de 2008 când am fost culegatorii de rosii ai Italiei. Dacă imi permiteti, consider ca ar trebui limitat pe familie pestele prins (pe kg) ca sa nu se haladeasca manasturenii si sa-l vanda la Flora”, – acestea au fost doar câteva dintre comentariile clujenilor pe pagina electorală de Facebook a primarului Emil Boc.

De altfel, edilul Clujului a participat la acțiuni similare de populare a lacurilor din Gheorgheni cu pești și în urmă cu doi ani de zile.

CITEȘTE ȘI: Lacul din Gheorgheni, pe modelul green: Seamănă cu o mlaștină. Cine nu își face treaba ar trebui tras la răspundere