Politica

Doamne ferește, traseistul ipocrit Nasra se crucește! De ce a plecat Alexa de la inaugurarea unei școli din Viișoara!

Prezent astăzi la inaugurarea unei școli din Viișoara, deputatul traseist Horia Nasra a fost lovit subit de creștinism. Cu ochii alegătorilor pe el, Nasra, care a declarat în 2016 că e ateu într-o conferință de presă, s-a apucat la croșetat cruci ortodoxe, cu o ipocrizie specifică lui.

La evenimentul de inaugurare a școlii din Viișoara a participat și Liviu Alexa, președintele PSD Cluj, dar care a plecat după slujba de sfințire. De ce?

Explică chiar el. “Am venit în semn de respect pentru această realizare a primarului Roman. Însă plec mai repede, fiindca el nu dovedește respect față de PSD, ci nesimțire. Nu a invitat niciun consilier județean PSD, nu a invitat niciun coleg primar, de exemplu, pe primarul Turzii, cel mai performant primar din județ, nu a invitat-o pe Cristina Burciu, deputat PSD. În plus, mi se pare jenant că primarul Roman să țină câteva sute de copii stană de piatră ca să asculte cum alții îi aduc osanale primarului. PSD Cluj trebuie să se dezbare de festivismele ăstea prăfuite. Îi aduc aminte primarului din Viișoara că la 26 mai a suferit o rușinoasă înfrângere. Din 4829 de alegători, au votat pentru PSD doar 356 la Viișoara, adică 18,5 la sută”, a declarat Liviu Alexa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *