Din oras

Diana Rus duce oamenii mari inapoi in lumea copilariei

Scris de 539

A reusit sa transforme jocurile copilariei intr-un basm pentru oameni mari. Ceea ce la inceput parea doar o pasiune, facuta cu drag, pentru familie, a ajuns astazi o afacere in adevaratul sens al cuvantului. Diana Rus creaza papusi pentru oameni mari.

“Am inceput sa fac, pentru familia mea, ornamente de Craciun. Asa am ajuns sa incep o afacere, in urma cu doi ani. Au crescut copiii mari ai am avut mai mult timp liber”, povesteste Diana.

Copiii, familia si prietenii sunt si cei care o inspira in creatie. Bufnitele le iubeste fiul ei cel mare, casutele sunt preferate de prieteni, iar papusile le face cu amintrea copilariei in suflet.

“Fiecare papusa  sau decoratiune  are cate o  poveste si  o sursa de inspiratie. Bineinteles ca principala  mea  sursa de inspiratie  este  familia mea si de aceea veti intalni, mai  ales la decoratiunile de Craciun, dodoloi, bubulini si pepe’s frosty santas, brumarici  si mosuleti, merisoare, zane, babute si ingerasi”, explica ea.

La o papusa munceste cate doua zile pline, la altele patru sau chiar o saptamana. Munca nu e usoara, e nevoie de foarte multa rabdare si migala, calitati pe care, marturiseste razand, nu le stapaneste intotdeauna.

“Rabdarea vine din pasiune, pentru ca nu pot sa zic ca sunt o persoana rabdatoare. Sunt agitata, dar imi place foarte mult ceea ce fac, asa ca muncesc la ele oricat e nevoie. Desigur, am iubit papusile mereu, au facut  parte din copilaria mea, care a fost una minunata. Acum, cand creez papusile, imi aduc aminte cu dragoste si bucurie de momentele fericite din copilaria mea. cand citeam basme papusilor”, mai spune Diana.

Asta vrea sa impartaseasca si cu cei care aleg sa ii cumpre creatiile. Un moment magic, o clipa de poveste cand  uitam de tot si toate si… suntem din  nou copii.ULTIMA ORĂ

 • Acum 1 hour In vizor
  Cu mobilizare, la sfârșitul acestui an, OSĂ avem inaugurat un nou tronson al Autostrăzii Transilvania
 • Acum 1 hour Politica
  Guvernul vrea să își creeze propria companie de asigurări: polițele RCA, prețuri controlate de stat. Ciucă: “Am discutat cu CEC și ASF”
 • Acum 2 hours PubliNews
  Peste 1.000 de articole vestimentare se transformă în fapte bune, la târgul ReClothing, din Iulius Mall Cluj
 • Acum 2 hours Eveniment
  POATE DEVENI UTIL ŞI INUTILUL ŞURUBARU: SOS Cluj cere reinstalarea barierei plutitoare pentru deșeuri pe Someș. Cantitatea de gunoaie din râu e imensă
 • Acum 2 hours In vizor
  Transtelex: Regizorul Tompa Gabor l-a invitat la Cluj Napoca pe Janos Drabik, conspiraționistul-șef al Ungariei, recunoscut pentru teoriile lui despre cum controlează lumea evreii și masonii
 • Acum 3 hours Vocea ta
  #CMID: Țeapă dată cetățeanului, sub pavăza autorităților
 • Acum 3 hours Eveniment
  Blue Air intră în insolvenţă
 • Acum 3 hours In vizor
  PE CINE SĂ MAI CREZI? Federația Română de Fotbal anunță că UEFA nu a autorizat cererea federaţiei maghiare de afişare a hărții Ungariei Mari: „Revizionismul nu este acceptat în fotbal”
 • Acum 4 hours Politica
  Marcel Ciolacu: Fotbalul nu este politică! Frustrările revizioniste nu au ce căuta în competiţiile sportive. UEFA trebuie să retragă imediat acordul pentru folosirea hărţii Ungariei Mari pe drapele şi bannere
 • Acum 4 hours In vizor
  Csaba Asztalos, reacție fermă după ce maghiarii au primit acceptul să folosească harta Ungariei Mari: „Nu știu ce au avut în cap”
 • Acum 4 hours Eveniment
  Regizorul clujean Tompa Gábor va fi DECORAT cu Ordinul Artelor și Literelor în grad de Cavaler al Republicii Franceze
 • Acum 5 hours Straineze
  CU BĂŢUL PRIN GARDUL NAŢIONALISMULUI DE JOASĂ SPEŢĂ: Federația de Fotbal de la Budapesta susține că a primit permisiune de la UEFA de a folosi pe drapeluri simbolul Ungariei Mari la partidele naționalei maghiare
 • Acum 5 hours In vizor
  Federația națională a părinților cere măsuri urgente pentru combaterea consumului și traficului de droguri în rândul tinerilor: Ministerul de Interne și Agenția Antidrog să își regândească sistemul de combatere, prevenție, intervenție și consiliere
Citește și...
NOROC DE CACAO Din oras

Rahat românesc, ultimul răcnet

Nouă atracție în centrul orașului Cluj-Napoca pe strada Dávid Ferenc! În apropiere de magazinul Sora, […]

Recomandările redacției
TOP CITITE