Din oras

Diana Rus duce oamenii mari inapoi in lumea copilariei

A reusit sa transforme jocurile copilariei intr-un basm pentru oameni mari. Ceea ce la inceput parea doar o pasiune, facuta cu drag, pentru familie, a ajuns astazi o afacere in adevaratul sens al cuvantului. Diana Rus creaza papusi pentru oameni mari.

“Am inceput sa fac, pentru familia mea, ornamente de Craciun. Asa am ajuns sa incep o afacere, in urma cu doi ani. Au crescut copiii mari ai am avut mai mult timp liber”, povesteste Diana.

Copiii, familia si prietenii sunt si cei care o inspira in creatie. Bufnitele le iubeste fiul ei cel mare, casutele sunt preferate de prieteni, iar papusile le face cu amintrea copilariei in suflet.

“Fiecare papusa  sau decoratiune  are cate o  poveste si  o sursa de inspiratie. Bineinteles ca principala  mea  sursa de inspiratie  este  familia mea si de aceea veti intalni, mai  ales la decoratiunile de Craciun, dodoloi, bubulini si pepe’s frosty santas, brumarici  si mosuleti, merisoare, zane, babute si ingerasi”, explica ea.

La o papusa munceste cate doua zile pline, la altele patru sau chiar o saptamana. Munca nu e usoara, e nevoie de foarte multa rabdare si migala, calitati pe care, marturiseste razand, nu le stapaneste intotdeauna.

“Rabdarea vine din pasiune, pentru ca nu pot sa zic ca sunt o persoana rabdatoare. Sunt agitata, dar imi place foarte mult ceea ce fac, asa ca muncesc la ele oricat e nevoie. Desigur, am iubit papusile mereu, au facut  parte din copilaria mea, care a fost una minunata. Acum, cand creez papusile, imi aduc aminte cu dragoste si bucurie de momentele fericite din copilaria mea. cand citeam basme papusilor”, mai spune Diana.

Asta vrea sa impartaseasca si cu cei care aleg sa ii cumpre creatiile. Un moment magic, o clipa de poveste cand  uitam de tot si toate si… suntem din  nou copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *