Politica

Deputatul Nasra și-a sters de pe Facebook postarea în care anunța revenirea în PSD. Ponta îi distruge la rândul său pe traseiști

Anunțul făcut de Horia Nasra, traseistul care acum o săptămână își înjura partidul și conducerea, plecând apoi la Ponta și astăzi revenind în partid umplut de zoaiele prădării, a suscitat un viu interes din partea clujenilor, pe Facebook, care l-au călcat în picioare pe Nasra, făcându-l prostituată, trădător, lingău și multe alte lucruri ce nu pot fi reproduse.

În mod inexplicabil, deputatul a ales să șteargă postarea, lucru care aduce puțin întrebarea dacă va trăda a treia oară. În același timp, Victor Ponta a reacționat la rândul său pe Facebook, făcându-i arșice pe traseiștii Nasra și Itu: 

Eu pot doar sa le ofer unor deputati PSD o sansa sa iasa din minciuna din ultima perioada, sa isi recastige o parte din curajul, respectul si demnitatea pe care le-au pierdut prin complicitatea cu oameni si actiuni injositoare / si pot sa le ofer o alternativa politica curata de centru stanga pentru viitor!

Viorica Dancila poate sa le ofere acelorasi oameni functii, bani si avantaje imediate , totul pe termen foarte scurt – in schimbul demnitatii si respectului de sine si fata de oamenii din comunitatea lor!

Alegerea le apartine acestor oameni – important este sa nu poata sa spuna niciodata ca NU au avut alternativa! Si important ca oamenii sa tina minte pana la alegerile de anul viitor cum s-au comportat reprezentantii lor!

Ps – cei doi deputati NU sunt dintre cei 237 care au semnat motiune / insa votul lor ar fi contat – in primul rand pentru ei insisi ( si pe urma pentru noi toti)!

Ps 2 – am intrat din curiozitate pe pagina de Facebook a dlui deputat Nasra sa vad ce gandesc si alti oameni despre decizia lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *