Din oras

Deputatul Emanuel Ungureanu vine cu soluții de dezvoltare reală a „Someșului navigabil” (VIDEO)

Multe zone din Cluj-Napoca au un potențial de dezvoltare reală ce ar putea crește calitatea vieții în municipiu. Din păcate, multe dintre aceste zone se află la periferia orașului, în cartiere, motiv pentru care administrația locală nu și-a arătat prea mult interesul pentru aceste locuri. Așa se face că, în ciuda proiectelor de dezvoltare pe care primăria le derulează, discrepanța dintre centrul orașului și periferie e tot mai mare.

Un astfel de loc cu potențial a fost prezentat de deputatul USR Emanuel Ungureanu. Este vorba despre Mica „Deltă” din Grigorescu, un loc care ar putea deveni cu resurse puține, o zonă importantă pentru clujeni, dar care acum este folosită doar pe post de loc de tranzit între Parcul Rozelor și Carteierul Grigorescu.

„Suntem într-o zonă din Cluj-Napoca unde lucrurile ar putea să arate mult mai bine. Calea de acces între cartierul Grigorescu și Mănăștur. O zonă care ar trebui să fie mult mai bine. Aleea ar putea fi pavată, ar putea fi mult mai prietenoasă. Sunt zone din Cluj care sunt superbe, aici e o mică Deltă care dacă ar fi un pic îngrijită, ar arăta mult mai bine și ar avea un confort cei care sunt în tranzit între Florești, Parcul Rozelor, Grigorescu și zona Mănăștur”, a declarat Emanuel Ungureanu pe pagina sa de Facebook.

VEZI VIDEO-UL COMPLET

Conform deputatului, zona ar putea fi foarte ușor modernizată prin ecologizare refacerea căilor de acces, pubele pentru gunoi, parteneriat cu proprietarii micului baraj pentru refacerea acestuia, bănci în zona de promenadă, iluminat civilizat etc.

 

sursa video: facebook/Emanuel Ungureanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *