Rautacisme

Delir politic a la Basescu: Papahagi la Cotroceni

Am avut la Cotroceni o batrana sandrama stalinista, apoi un tap fricos, apoi un marinar sugubat. Nu stiam ce ne mai lipseste si ne-a luminat presedintele Traian Basescu intr-un amplu interviu in ziarul Romania Libera. Ne lipseste sinecuristul graseiat oportunist. Daca nu v-ati prins, e vorba de Adita Papahagi, fiul tatalui sau, despre care nea Traian spune in interviu referindu-se la posibilii ocupanti ai tronului de presedinte: „Privesc cu mare atentie si la Adrian Papahagi, care si el pare a fi un om puternic, rezistent la presiunea politica si mediatica”.

Asa este, domnule presedinte. E puternic si rezistent. Dupa ce a fost impus pe listele de la colegiul 1 Camera Deputatilor prin presiune directa de catre dumneavoastra si dupa ce Blaga a facut tot ce a putut sa il ajute pe panglicar sa nu ramana fara coledzi, dupa ce a pierdut, l-a injurat pe Blaga.

Mai mult, n-a avut nicio emotie sa paraseasca PDL Cluj si sa se inscrie in Miscarea Populara, dupa ce pedelistii clujeni au tocat bani seriosi ca sa ii sustina campania. Ca deh, carturarul n-a vrut sa scoata nimic din buzujeb. Lasa, poate ii iese din a doua incercare, sa fie el europarlamentar la Bruxelles. Sau poate rateaza din nou, dom’ presedinte, ca apoi nu va spala cate ape curg pe Somes, atata e de fidel acest Papahagi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *