PubliNews

Decorațiuni spectaculoase de sărbători la Complexul Comercial Central

Scris de 417

Începe o nouă eră pentru simbolul Clujului

Magazinul Central, simbolul orașului Cluj-Napoca, intră într-o nouă eră și devine Complexul Comercial Central. Primii pași către noua identitate a centrului au început cu un nou logo dar și cu decorațiuni spectaculoase de sărbători. 26 de ghirlande luminoase de 20 metri lungime fiecare au fost montate pe fațada complexului comercial, formând un brad imens. Elementul spectaculos a fost montat pe cabina liftului: o stea luminoasă care urcă și coboară odată cu liftul, de jos, până în vârful bradului.

Cei care trec pragul Complexului Comercial Central sunt întâmpinați de un coridor de brazi realizați din crengi naturale, iar în lobby un brad de poveste cu înălțimea de trei metri îi așteaptă pe cumpărători cu o urnă pentru tombola de Crăciun. La această tombolă pot participa clienții care fac cumpărături de minim 100 lei în Central. Ei primesc un bilet pe care trebuie să îl completeze și îl
introducă în urnă. Participanții pot câștiga:

• Premiul 1 – 4000 lei;
• Premiul 2 – 2000 lei;
• Premiul 3 – 1000 lei, sub formă de vouchere de cumpărături in Central.

Urmăritorii Complexului Comercial Central din mediul virtual, pot să participe la concursul online desfășurat pe contul de Instagram al centrului având un premiu consistent și atractiv.
La ambele concursuri extragerile se vor face în data de 11 ianuarie 2023.

Centrul comercial amplasat pe strada Regele Ferdinand a fost deschis în anul 1977, după patru ani de lucrări și o investiție de 40 de milioane de lei. El a devenit repede cel mai mare magazin universal din Transilvania. Atracția principală era varietatea ofertelor comerciale, dar și scările rulante și eleganța spațiului. Astăzi, Complexul Comercial Central găzduiește peste 50 de magazine, atât branduri locale precum Farmec sau Jolidon cât și internaționale ca dm, Sinsay, Pepco. El face parte din identitatea și istoria Clujului și este un spațiu unic care s-a adaptat și s-a modernizat odată cu orașul.

Ne vedem la Central!ULTIMA ORĂ

 • Acum 2 hours Politica
  „Eu nu vreau USL”, afirmă Marcel Ciolacu: „USL s-a făcut împotriva cuiva. Domnul Băsescu și-a câștigat calitatea de dușman. Eu nu am dușmani, am adversari politici”
 • Acum 7 hours Vocea ta
  Dragoș Damian taie avântul politicienilor: ”Muncitorilor din fabrici, șantiere și agricultură le datorăm revizuirea în sus a perspectivei de țară”
 • Acum 10 hours Din oras
  Celebra păruială din PSD CLUJ se termină în instanță
 • Acum 12 hours Eveniment
  Un bebeluș, descoperit spânzurat într-un apartament închiriat din Alba Iulia, împreună cu tatăl în grija căruia fusese lăsat. Proprietarul apartamentului care era din Turda nu le-a dat acordul polițiștilor să spargă ușa, aceștia fiind nevoiți să-l aștepte să se deplaseze în Alba Iulia
 • Acum 13 hours Sport
  HULIGANISM: ”PUMNI ȘI CAPETE ÎN GURĂ SUB TRICOLOR” între români la meciul cu Andorra
 • Acum 14 hours Eveniment
  SINDROMUL ”DALĂ A LA CLUJ” LOVEȘTE ȘI TURDA: Turdenii, speriați că li se betonează tot centrul și rămân fără spații verzi
 • Acum 1 day Sport
  Ambele echipe de baschet, din Cluj și Oradea, pedepsite după scandalul din ”Oradea Arena”
 • Acum 1 day Politica
  Ciolacu, după anunțul Fitch privind îmbunătățirea perspectivei de ţară a României: ”Aceasta este diferenţa dintre actuala coaliţie şi dezastrul făcut de nişte gnomi guralivi de dreapta”
 • Acum 1 day Analiza
  BASMELE DESPRE METROU CONTINUĂ. Primarul Emil Boc susține că studiile tehnice pentru aceste proiecte conțin toate soluțiile, inclusiv un plan de managemet al traficului. MATEMATICA, IDIOATA DE EA, ÎL CONTRAZICE. Dar ce contează?
 • Acum 2 days Eveniment
  Pompierii clujeni au intervenit anul trecut la peste 900 de incendii de vegetație. Apel (degeaba) către cetățeni să nu mai dea foc la miriști
 • Acum 2 days Vocea ta
  Cine-i ”idiotul”?
 • Acum 2 days Politica
  Dosarul privind certificatul de revoluționar al liderului PSD Marcel Ciolacu a fost clasat: „Fapta nu este prevăzută de legea penală”
 • Acum 2 days Justitie
  TREABA SE CAM ÎMPUTE PENTRU EUGEN CECAN: DNA Central a cerut documente privind o lucrare de extindere drum efectuată de DRDP Cluj
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE