Rautacisme

Daniel Buda îl contracandidează pe primarul PNL din Ciurila, Cristinel Popa!

Băiatul din imaginea de mai sus, candidat independent la primăria comunei Ciurila, județul Cluj, are un nume și un prenume care bagă spaima în candidatul PNL Cluj, eternul primar Cristinel Popa: Daniel Buda. Și, culmea tuturor coincidențelor, nu numai că îl cheamă cum îl cheamă, dar a urmat și dragostea de meseria dintâi a marelui notar și avocat, acum europarlamentar și președinte al PNL Cluj, Daniel Buda: ingineria zootehnică. Unii zic că ar fi nepot de frate de-al președintelui PNL Cluj, dar noi nu avem cum confirma numai din faptul că iine Domebiul Regilor, iar Boc și Băsescu au fost în februarie 2014 să mănânce acolo și să se simtă confortabil, departe de ochii presei ticăloșite.

”Sunt Daniel Buda și am 28 de ani. De profesie sunt inginer zootehnist, iar vârsta și meseria nu îmi asigură o experiență bogată, însă cunoștințele acumulate în anii mei de activitate și alături de apropiații care mă susțin, doresc ca prin inițiativele mele să transform comuna noastră într-un model de dezvoltare și modernizare.

Nu candidez pentru a obține beneficii, ci pentru a pune în aplicare pentru comunitate, cunoștințele și experiențele mele și ale apropiaților mei, în management, accesare de fonduri și administrație publică.

Nu vreau să critic și să spun ce nu s-a făcut, ce a fost până acum se vede (și nu prea), dar acum avem posibilitatea ca împreună cu dumneavoastră să facem o schimbare în bine a comunei și să tindem la un nivel de trai ridicat.”

Hi-hi-hi, ne și gândim cum v-a trebui să-și controleze vocabularul Cristinel Popa, actualul primar, cel care știe să dea unui țepar, care se dă drept jurnalist, 3000 de euro pentru un filmuleț de propagandă mincinoasă despre ”realizărili” de la el din comună. Comună în care sunt sate fără canașizare și apă curentă.

CITEȘTE: Primarul PNL din comuna clujeana Ciurila, Cristinel Popa, a spart 3000 de euro din bani publici pe un filmuleț electoral de prezentare, „antamat” prin achiziție directă, chiar în pandemie. Comuna nu are gaz și canalizare. Beneficiarul, un ziarist-impostor

Că n-o să poată sudui. Că te miri cine-l înregistrează și până îi explică lui Daniel Buda că nu e vorba de el ci de celălat Daniel Buda, poate și zboară din partid.

Revenid la Daniel Buda de Ciurila, independentul este băiat harnic: accesează fonduri europene (”ține” e europarlamemtar, ”ține”, ”ține”?), face construcții, extinderi, primește autorizații de la… Cristinel Popa. Hopa! Păi iar cred că vorbim despre un ”iepuraș de câmp” care să sugă voturile de la potențialii ”useriști” și să îi dea o șansă în plus obositului Cristinel Popa. Că, zic oamebii răi din comună, că familiile primarului și independentului se țin de prietene.

Ia citiți aici ce de momeală pentru tineri, frumoși și liberi a pregătit Daniel Buda. Că doar n-o să vedeți babele și moșii cu tableta-n mână, urmărind cu atenție și preocupare ce le promite Daniel Buda?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *