Politica

Dan Barna gângăvește când trebuie să explice de ce USR Cluj refuză să facă campanie electorală pentru el

Aflat la Zalău în periplul său electoral inutil, căci se pare ca are probleme în sondaje, Dan Barna a primit de la colegii noștri de trust de la Ziarul de Sălaj o întrebare șocantă, dar care nu ar fi trebuit să îl surprindă. Colegii noștri de la Ziarul de Sălaj l-au întrebat pe Barna de ce crede că echipa USR Cluj refuză să facă campanie electorală pentru el, adică îl boicotează. Informații importante din interiorul USR relevă faptul că în USR Cluj s-a dat interzis la campanie electorală pentru Barna, lucru vizibil și prin faptul că față de 26 mai USRiștii lipsesc de pe străzile Clujului în aceste zile și în ultimele trei săptămâni, dar și prin faptul că USR Cluj a strâns un număr surprinzător de mic de semnături pentru Barna. La Zalău, Barna a parat întrebarea cu cuvinte de lemn deoarece cunoaște și el situația de la Cluj.

”Există activitate la nivelul alianței în fiecare dintre filialele noastre. Este o activitate și în zona digitală și în zona stradală și în zona de județ. Din ceea ce știu și informațiile sunt foarte corecte și în Cluj colegii noștri sunt prezenți în comunitate. E o chestiune de interacțiune cu cei care spun că nu ar fi colegi în stradă”, a declarat Dan Barna.

O sursă din USR Cluj ne-a declarat despre această situație:”Nu încape îndoială, atât Goțiu cât și cei din conducerea municipiului și județului au demobilizat membrii partidului pentru campanie. Ei mimează că fac campanie și în sediul partidului îl înjură pe Barna și îl bârfesc. Sunt aceleași hiene care au destabilizat în continuu această filială în ultimele trei luni”, a declarat sursa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *