Rautacisme

Curvele de la APIA Cluj (se stiu ele) tremura, fiindca exista filmulete cu orgii sexuale ale casatoritelor care faceau nebunii cu Zaharia. Emil Baciu, un macho man care refuza sa plateasca de ani de zile pensii alimentare pruncilor sai

APIA Cluj – un bordel in care mai toate femeile maritate puse directoare si-au tras-u cu mortul Adrian Zaharia sau cu Emil Baciu, prietenul sau. Am inteles ca au macait ceva curvele din APIA Cluj. S-ar putea sa le facem niste surprize cu videouri de la chefurile pline de alcool si sex din cabane. In orice caz, daca esti sot de angajata la APIA Cluj, tu, cititorule, sa stii ca e foarte posibil ca nevasta-ta sa fii cantat la clarinetul lui Zaharia sau al lui Baciu, iar tu sa fii un bou incornorat ce crezi ca stai seara in pat cu o sfanta, nu cu o curvoanca.

Zaharia si Baciu erau prieteni la catarama. Asta fiindca se stiu din copilarie, caci locuiau in acelasi cartier, in Andrei Muresanu.

S-au reintalnit la APIA si s-au pus pe smenuri. Avem contracte, facturi, avem plati. Ne vom distra in curand daca sursele noastre se vor tine de cuvant si vor scoate din arhive si poze si viedouri deocheate. 

Pana atunci, sa va spunem ca atat de frati erau Zaharia si Emil Baciu incat s-au copiat si la jegul din caracter. Zaharia i-a turnat un plod unei fete naive din Nasaud, ametind-o ca o fi si ca o poti, apoi i-a dat eject. Mortul de acum a refuzat cat era in viata sa ii plateasca pensie alimentara, fiind obligat de instanta sa o faca. La cati bani a furat Zaharia din APIA, va dati seama cat de gunoi imputit trebuie sa fii sa nu platesti bani pentru pruncul tau? Va dati seama ce jegos nenorocit a putut fi Zaharia?

Dar ce credeti ca am descoperit despre Baciu? Ca face fix la fel ca si bunul sau amic mort pe lac.

Pe portalul de justitie, am gasit ca a divortat in 2011, ca are 2 copii si ca, de atunci pana azi, marele barbat si marele tata Baciu Emil nu a platit un leu paraleu pentru cresterea copiilor sai, ajungand, ca si mortul Zaharia, sa fie executat silit pentru pensia alimentara.

Sa va mai spunem ca Baciu si-a batut nevasta si aia nu a mai rezistat si a dat divort dupa peste 10 ani de convietuire? Pai, asta a facut si Zaharia cu biata fata din Nasaud.

Mortul si cu Baciu se cred tari de tot cand se alcoolizeaza. Insa nu sunt. Sunt niste pete de gainat.

Bravo, ba, multe hahalere si curve s-au mai stransara la Apia Cluj aia!

Dar cea mai tare si cea mai tare asemanare dintre Zaharia si Baciu e ca amandoi isi folosesc mamicutele pentru a-si regla golaniile financiare, mama lui Baciu fiind contabila la firma prin care Baciu si fratele sau sug bani chiar din… APIA Cluj. 

Vom reveni, dragele noastre curve din APIA Cluj (va stiti voi, alea cateva 3-4 care dati cu ecluza in pionierii sefilor). Va pupa Alexa pe sutiene.

PS: Gaidiiim, cum stai cu tensiunea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *