FOTOGRAFILA

Cum se face poştă între soţie şi soţ la Poliţia locală Cluj-Napoca. Poştă electronică, în interesul cetăţeanului, nu vă mai gândiţi la prostii, cumetrii şi alte foloase din bani publici

Vestea bună e că sesizările cetăţeanului clujean depuse online, sau telefonic, sau în scris, sunt pe mâini bune, ca în familie la Poliţia municipală Cluj-Napoca. Soţia Banga transmite în timp record sesizarea cetăţeanului către soţu’ Vasile Banga care o dă mai departe, cu celeritate, pensionarului de lux Marcel Bonţidean, şeful, şefilor. După care sesizarea se rezolvă.

Este interesant de observat din fotografie, prin câte „computere” trece sesizarea cetăţeanului la Poliţia locală Cluj-Napoca: de la naş, la naşă, de la naşă la fină, de la fină la fin, în final la afină, sau afin. Important este că în Poliţia locală a municipiului Cluj-Napoca se lucrează 24 din 24, soţul şi soţia comunicând despre sesizări atât la cină, cât şi la micul dejun, având deschidere să stea la dispoziţia cetăţeanului inclusiv la duşul recomandat de către şefi ai Uniunii Europene a se face câte doi.