PubliNews

Cum iti poti face dimineata mai vesela si sa castigi premii faine

Modul in care iti incepi dimineata iti influenteaza starea de spirit pentru intreaga zi. De la aceasta constatare au pornit realizatorii proiectului BunaDimineata.ro, care va ofera, cum spune si sloganul lor, in fiecare zi numai stiri pozitive si informatii interesante din diverse domenii: life style, curiozitati, retete, horoscop, divertisment.

BunaDimineata.ro este un site de nisa la nivel national, care are scopul declarat sa te binedispuna de la primele ore ale diminetii.

Poti afla aici despre decizia Croatiei de a sterge datoriile bancare ale 60.000 de cetateni, despre cele 7 modele de smartphone-uri pe care eMAG le va lansa sub brand propriu sau despre cum iti protejeaza berea celulele creierului.

Tot pe BunaDimineata.ro gasesti recomandari pentru carti, filme, evenimente si proiecte interesante pentru timpul liber.

Fiecare zi are o semnificatie deosebita. Realizatorii site-ului te invita sa afli ce se sarbatoreste zilnic, la nivel national si international.

La aniversarea unui an de la lansare, BunaDimineata.ro a pregatit un concurs cu premii interesante, la care sunt invitati sa participe toti vizitatorii.

Pentru a parcitipa la concurs, trebuie sa faci un comentariu relevant la unul dintre articolele de pe site si sa bifezi optiune de intrare in concurs.

Sursa foto: BunaDimineata.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *