Eveniment

CU TRACTORUL LA ȘOSEA

Pompierii au intervenit vineri seara la un accident rutier produs între o mașină și un tractor. După impact, trei persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

”Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit în această seară la un accident rutier petrecut la ieșire din orașul Huedin spre Oradea. Apelul de urgență a venit în jurul orei 20:40, iar la fața locului s-a deplasat o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ. Pompierii au găsit la fața locului un autoturism și un tractor avariate, iar ocupanții erau ieșiți din autovehicule.

Trei bărbați au fost consultați la fața locului și au fost transportați la spital pentru investigații de specialitate. La prima evaluare aceștia prezentau afecțiuni ușoare”, a transmis ISU Cluj.

Foto: ISU Cluj

”Din primele informații, un bărbat în vârstă de 67 de ani, din comuna Poieni, care se deplasa cu autoturismul pe direcția Oradea spre Cluj-Napoca, ar fi intrat în coliziune cu un utilaj agricol (tractor) care se deplasa în aceeași direcție, condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Huedin”, a transmis Poliția.