PubliNews

COSMETICE CU FARMEC, LA CENTRAL

FARMEC este unul dintre brandurile-emblemă ale României, iar magazinul de la parterul Centralului își așteaptă clienții cu promoții și reduceri săptămânale. Gerovital, Aslavital, DermoFarm, sunt doar câteva dintre gamele de produse care au făcut istorie prin calitate si longevitate, bărbații clujeni folosesc cu multă încredere produsele gamei Gerovital MEN, iar dezinfectanții FARMEC, cu acțiune virucidă și bactericidă, sunt primii dezinfectanți românești de pe piață și printre cele mai vândute produse FARMEC ale anului 2020.  

Reporter: Suntem la parterul magazinului Central, la FARMEC, unul dintre cele mai îndrăgite branduri ale Clujului.

Delia Fărăgău, beauty advisor FARMEC: Magazinul FARMEC din Central este unul dintre cele mai vechi magazine din țară, printre primele inființate, având în vedere ca sunt 29 de magazine în România.

Reporter: Este și unul dintre cele mai vechi magazine FARMEC din Cluj-Napoca. Spuneți-ne cum percep clujenii prezența lui aici, în centrul orașului?

Delia Fărăgău, beauty advisor FARMEC: Având în vedere că și locația este foarte accesibilă, atât din punctul de vedere al transportului în comun, cât și cu mașina sau pe jos, aici la FARMEC ne-am format o clientelă foarte fidelă. Oferim consultanță, clienții sunt mulțumiți de ceea ce le recomandăm, aceste recomandări sunt special făcute pentru nevoile fiecăruia: produse cosmetice pentru îngrijirea tenului, pentru îngrijirea părului, avem și gama de produse pentru curățenie.

Reporter: Care sunt cele mai cerute game de produse FARMEC, de către clujeni?

Delia Fărăgău, beauty advisor FARMEC: Gama Gerovital, în primul rând,  dar și gama Aslavital este foarte iubită. Produsele cosmetice, în general, sunt concepute în funcție de vârstă și de tipul de ten.

Reporter: Cât de deschiși au devenit bărbații clujeni în a folosi produse pentru îngrijirea tenului?

Delia Fărăgău, beauty advisor FARMEC: Și bărbații sunt preocupați de faptul că tenul trebuie îngrijit, indiferent că suntem femei sau bărbați. Avem și o gamă largă, special recomandată bărbaților, Gerovital MEN, care include deodorante, after-shave-uri, cremă de față, antirid, cu acid hialuronic, șampoane, geluri de duș 3 în 1, față-corp-păr.

Reporter: De regulă, clientele vin aici la FARMEC și presupun că cer sfaturi, doresc consiliere în alegerea unei creme, dacă nu-și cunosc foarte bine tenul.

Delia Fărăgău, beauty advisor FARMEC: Noi oferim în primul rând această consultanță, recomandăm clientei o anumită gamă de produse, având în vedere tipul de ten, vârsta respectivei doamne.

Trebuie să ținem cont de tipul de ten pe care îl avem, în momentul în care ne cumpărăm o anumită cremă, acest lucru este cel mai important. Dar și vârsta este un factor de care trebuie să ținem cont, este o mare diferență între o cremă recomandată pentru 30 de ani și una pe care o recomandăm pentru 40-50 de ani. La FARMEC, noi avem în portofoliu game de produse cosmetice pentru 25 de ani, pentru 35+, 45+, chiar 55+. Bine-nteles, cu înaintarea în vârstă, gamele de produse sunt tot mai complexe.

Reporter: Observăm că aveți și un stand bine garnisit cu produse pentru dezinfectat suprafețe, produse dezinfectante pentru mâini, igienizanți. Sunt niște produse de sezon anul acesta, hai să spunem așa, pe care le cumpărăm tot mai des. FARMEC este un brand care a inovat mult pe piață, în ceea ce privește dezinfectanții. Spuneți-ne dacă aveți niște produse noi, pe care le-ați lansat anul acesta, în 2020?

Delia Fărăgău, beauty advisor FARMEC: Anul acesta s-a lansat gama de dezinfectanți, la care s-a și muncit enorm, avînd în vedere pandemia. Avem două tipuri de dezinfectanți, gel și loțiune pentru mâini, dar avem și gama DermoFarm, cu 80% alcool, atât pentru populație, cât și pentru instituțiile din linia întâi. Și pentru că începe și noul an școlar, avem reduceri de 25% la dezinfectanții pentru mâini și suprafețe, din gama Farmec și DermoFarm. Avem și dezinfectanți pentru suprafețe, pentru podele, pentru mese, cu concentrație de 80% alcool, în variante de 750 de ml, varianta de 3l sau de 5l. Avem și promoții lunare, acum avem o reducere de 25%.

Reporter: Reducerea se aplică doar la dezinfectanți sau se aplică și la alte produse FARMEC?

Delia Fărăgău, beauty advisor FARMEC: Produsele la promoție rulează săptămânal sau lunar, de exemplu, la gama de dezinfectanți avem acum o reducere de 25%, până la sfârșitul lunii. Avem o reducere de 30% la fiolele foarte îndrăgite, pentru față și păr. Avem promoții care rulează în fiecare miercuri și joi, de exemplu, avem promoții săptămânale sau lunare.Vreau să menționez că ne răsplătim clienții prin cardul nostru de fidelitate.

Reporter: Ce presupune acest card de fidelitate, cum îl obținem, când se oferă el clientelor?

Delia Fărăgău, beauty advisor FARMEC: La achiziționarea unui produs de către o clientă nouă, îi oferim un card de fidelitate, pe baza căruia are multe beneficii. La fiecare achiziție, clienta va beneficia de 10% reducere din suma respectivă. Punctele pe care le cumulează pot fi cheltuite într-un an de zile.

Reporter: Încă din copilărie, produsele FARMEC din gama pentru îngrijirea părului erau foarte apreciate. Mă refer la gama Gerovital, acea care conține produse pe bază de petrol, dar și alte îngrediente profesionale, care ajută mult la regenerarea podoabei capilare. Spuneți-ne mai multe despre această gamă.

Delia Fărăgău, beauty advisor FARMEC: La gama de îngrijire a părului, produsele sunt foarte bine cunoscute și apreciate. Clienții noștri sunt mulțumiți și de prețul foarte bun al acestora, la o calitate foarte bună. Un șampon de 250 ml îl avem la 15,62 de lei, o mască pentru păr este la același preț, avem și noile produse din gama pentru îngrijirea părului, fiole, acum aflate la promoție, cu o reducere de 30%.

Reporter: Produsele sezoniere, cele de vară, cremele pentru plajă, au intrat și ele la reducere?

Delia Fărăgău, beauty advisor FARMEC: Da, și gama pentru plajă este la promoție. Avem și o nouă gamă lansată.

Reporter: Care este cel mai iubit, cel mai cerut produs cosmetic, de către clujence?

Delia Fărăgău, beauty advisor FARMEC: Cremele sunt cele mai cerute pe piață, dar și gamele pentru machiaj sunt foarte cunoscute și dorite.

Reporter: De ce iubesc clujenii brandul FARMEC? Care sunt punctele forte ale brandului, după părerea dumneavoastră?

Delia Fărăgău, beauty advisor FARMEC: Cred ca longevitatea și experiența personalului sunt foarte importante. Când spun personal, mă refer la echipele de cercetători care testează și inovează mereu rețete, dar și liniile de producție foarte performante, în care se investește foarte mult. FARMEC este unul dintre brandurile-emblemă ale României.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *