Din oras

Coroian: in 5-10 zile putem avea un SA in loc de RATUC

Fosta Regie a Primariei de Transport este tot mai aproape de a se transforma in Compania de Transport Public a Clujului – societate pe actiuni. Alexandru Coroian, seful compartimentului de monitorizare a regiilor subordonate Primariei spune ca pentru astazi s-a fixat intalnirea la Registrul Comertului pentru finalizarea formalitatilor.

“Este in proces de transformare, iar pana la emiterea hotararii judecatoresti este inca regie. Pentru astazi s-a programat intalnirea la Oficiul Judetean al Registrului Comertului, astfel ca in 5-10 zile se pot finaliza formalitatile si putem avea un SA”, a subliniat Coroian.

Referitor la acuzatiile peresedintelui Consiliului Judetean, Horea Uioreanu, care reprosa faptul ca nu s-a facut nimic concret pentru transformarea regiei in societate pe actiuni, Coroian le considera “minciuni gogonate”.

“Putea sa spuna ca nu s-a finalizat, dar sa spuna ca nu s-a facut nimic e o minciuna gogonata. Domnul Uioreanu nu stie cum sa arunce problema in ograda altora pentru ca i-a fost devoalat planul de sabotare. S-a comportat ca un lacheu al Fany si acum incearca sa arunce petarde. Trebuia sa dea hotararea mai din timp, iar daca era de buna credinta solicita amanarea atribuirii traseelor pentru ca este un proces pe rol, asa cum au facut cei de la Consiliile Judetene din Vrancea si din Bistrita”, a explicat Coroian.

O eventuala participare a Companiei de Transport Public a Clujului la licitatia traseelor judetene este tardiva, documentatiile trebuiau depuse pana in 28 noiembrie. Cu toate acestea Coroian spune ca fosta regie este pregatita din toate punctele de vedere.

Foto: ziuadecj.realitatea.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *