Rautacisme

Contracandidații lui Emil Boc: traseistul Sorin-Valeriu Naș, președintele Partidului Forța Națională

Scris de 147

Sorin-Valeriu Naș candidează pentru Primăria Cluj-Napoca din partea Partidului Forța Națională, al cărui președinte interimar a ajuns după ce a preluat funcția, în primăvara acestui an, în urma îndepărtării lui Teodor Meleșcanu din noul partid „de buzunar”.

Omul de afaceri clujean nu este însă la primul partid. A fost membru de frunte și în PNȚCD, unde a deținut funcțiile de secretar general și de președinte al Organizației Municipale Cluj-Napoca.

După ce a fost exclus din PNȚCD Cluj, țărănistul a devenit membru fondator al Acțiunii Populare, partidul condus de Emil Constantinescu.

Următorul partid în care s-a înscris Sorin-Valeriu Naș a fost Partidul Liberal Reformator, în care a activat până a devenit membru al Partidului Forța Națională.

Politicianului aflat doar la cel de-al patrulea partid, Ziar de Cluj îi dorește multe înainte și mult succes în alegeri!

Mai ales că, pe lângă activitatea antreprenorială, din mediul privat, Sorin-Valeriu Naș a mai activat și prin instituțiile statului: a fost secretar general al Prefecturii Cluj, director al Sucursalei Teritoriale Cluj a Fondului Proprietăţii de Stat, secretar de stat în cadrul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat. 

Un profil de politician român adevărat, care ar merită măcar un loc de consilier local în Cluj-Napoca, loc pe care poate l-ar câștiga mai ușor trecând, de ce nu, în al cincilea partid, PNL! Sau PSD? Sau, de ce nu, în ambele?!ULTIMA ORĂ

 • Acum 5 hours PubliNews
  Prima finantare blue IFC sprijina, prin BT, folosirea sustenabila a apei
 • Acum 12 hours Din oras
  Fiindcă de peste un deceniu cablurile din Cluj-Napoca nu au fost integral îngropate, un clujean cere prin bugetarea participativă măcar înălțarea cablurilor care pot fi atinse cu mâna
 • Acum 13 hours Politica
  #ECHIPA_CÂȘTIGĂTOARE a pierdut și președinția Sectorului 3 București. Așteptăm, cu interes, ziua ejectării din fruntea Senatului
 • Acum 13 hours In vizor
  Hop și Boc să se lipească de imaginea celor 8 bacalaureați de nota 10 din acest an! Ar trebui să ne fie rușine, nu să ne felicităm!
 • Acum 14 hours Politica
  Guvernul, măciucă la buzunarele românilor: Crește impozitul pe dividende de la 5% la 8% începând de anul viitor. Cresc accizele la alcool și tutun, cresc impozitele la jocurile de noroc, TVA pentru băuturile cu zahăr crește la 19%
 • Acum 15 hours Sanatate
  În două săptămâni, numărul clujenilor internați cu COVID-19 s-a dublat. N-am scăpat de pandemie
 • Acum 15 hours Politica
  PSD declanșează alegeri în organizațiile care au câștigat alegerile locale din 2020, iar în celelalte organizații începe ”reorganizarea”. Filiala Cluj a ”înfrânt” pe linie
 • Acum 15 hours Din oras
  Încă un ”rând” de amânare de termen pentru licitația de proiectare și execuție a metroului din Cluj
 • Acum 15 hours Din oras
  Accident pe Regele Ferdinand, în față la Central: șoferul a pierdut controlul volanului și a intrat pe trotuar
 • Acum 15 hours Politica
  S-A DAT COMANDA: REPER, Dacian Cioloș, în barca noului partid, ADUNAREA! Încă trei parlamentari au părăsit azi USR
 • Acum 16 hours PubliNews
  Ferestre și uși la preț de producător, exclusiv pentru bistrițeni, de la TeraGlass
 • Acum 16 hours Din oras
  „Modernizarea locurilor de joacă” părăginite din Cluj-Napoca, solicitată prin procesul de bugetare participativă: „Unele locuri de joacă nu au mai fost modernizate de mult timp”
 • Acum 17 hours In vizor
  Sindicaliștii din Penitenciarul Gherla aduc acuze grave actualului șef al Secției Exterioare de femei Cluj-Napoca: ”Probleme cu alcoolul. Înjură subordonații. Nu a fost sancționat”
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE