Rautacisme

Contracandidații lui Emil Boc: traseistul Sorin-Valeriu Naș, președintele Partidului Forța Națională

Scris de 147

Sorin-Valeriu Naș candidează pentru Primăria Cluj-Napoca din partea Partidului Forța Națională, al cărui președinte interimar a ajuns după ce a preluat funcția, în primăvara acestui an, în urma îndepărtării lui Teodor Meleșcanu din noul partid „de buzunar”.

Omul de afaceri clujean nu este însă la primul partid. A fost membru de frunte și în PNȚCD, unde a deținut funcțiile de secretar general și de președinte al Organizației Municipale Cluj-Napoca.

După ce a fost exclus din PNȚCD Cluj, țărănistul a devenit membru fondator al Acțiunii Populare, partidul condus de Emil Constantinescu.

Următorul partid în care s-a înscris Sorin-Valeriu Naș a fost Partidul Liberal Reformator, în care a activat până a devenit membru al Partidului Forța Națională.

Politicianului aflat doar la cel de-al patrulea partid, Ziar de Cluj îi dorește multe înainte și mult succes în alegeri!

Mai ales că, pe lângă activitatea antreprenorială, din mediul privat, Sorin-Valeriu Naș a mai activat și prin instituțiile statului: a fost secretar general al Prefecturii Cluj, director al Sucursalei Teritoriale Cluj a Fondului Proprietăţii de Stat, secretar de stat în cadrul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat. 

Un profil de politician român adevărat, care ar merită măcar un loc de consilier local în Cluj-Napoca, loc pe care poate l-ar câștiga mai ușor trecând, de ce nu, în al cincilea partid, PNL! Sau PSD? Sau, de ce nu, în ambele?!ULTIMA ORĂ

 • Acum 12 hours Din oras
  Începe vara festivalieră! ”Cluj Pride”, festivalul minorităților sexuale, se va desfășura anul acesta între 6 și 12 iunie
 • Acum 13 hours Rautacisme
  Mare minune la Cluj! Au reînceput pe bune lucrările la podul Porțelanului
 • Acum 15 hours Rautacisme
  În Clujul Verde, de „Vinerea Verde”, care împlinește imediat un an, până și primarul Boc era să plătească bilet aiurea-n tramvai!
 • Acum 15 hours Justitie
  Vanessa Youness, iubita lui Gelu Oltean, condamnata definitiv la inchisoare
 • Acum 16 hours Politica
  NICIO EMOŢIE: Alegeri PNL: Lucian Bode (Sălaj) e noul număr 2 în partid ca secretar general. Dan Motreanu e prim-vicepreședinte după ce Virgil Popescu, favoritul președintelui Ciucă, s-a retras în ultimul moment
 • Acum 16 hours In vizor
  Nu reușesc să-l modernizeze în 10 luni și propun un nou termen. Șantierul din Parcul Operei se va încheia pe «final 2022»
 • Acum 16 hours In vizor
  Zice Mircea Abrudean: Misiunea mea este de coordonare a Cancelariei și de a fi un bun sfetnic pentru premier. Aveţi grijă, domnule Ciucă, că şi Uioreanu a ajuns la pârnaie după ce a fost “sfetnicit” de Abrudean!
 • Acum 16 hours Politica
  Alexandru Rafila: 40% din intervențiile Ambulanței se rezolvă la domiciliul pacientului. E nevoie de centre de medicină primară
 • Acum 16 hours General
  Bone Ferenc si-a marturisit crima. Barbatul sustine ca intrat in depresie in ultimii doi ani, de cand s-a aflat ca e violent
 • Acum 17 hours In vizor
  Declarații de neimaginat ale fostelor iubite ale lui Bone Ferenc: “Îmi curgea sângele din nas și mâinile mi erau pline de sânge până la brațe, fața mea era plină de sânge pur. L-am întrebat dacă este mulțumit acum. Mi-a răspuns că da, acum este mulţumit”
 • Acum 17 hours Rautacisme
  Pantelică de la “readepică” s-a pus pe şantajat operatorii de deşeuri cam fără frică
 • Acum 18 hours In vizor
  Clujenii cer autorităţilor statului să îşi facă datoria şi să verifice ce au făcut şi fac cei de la CJ Cluj şi RADP Cluj-Napoca la Centrul de Management Integrat al Deșeurilor
 • Acum 18 hours Justitie
  Seful DNA Cluj a dispus trimiterea in judecata a vicepresedintelui CJ SUCEAVA!
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE