Din oras

Consiliul Județean se pregătește de călătorii: peste 15.000 de euro pentru pachete de transport all inclusive, în scop turistic

Obrazul subțire cu cheluială se ține, spune o vorbă din popor. Administrația județeană pune la bătaie peste 15.000 de euro pentru achiziția serviciilor de transport pentru participarea la Târgurile Internaționale. Noul an începe direct cu distracție și vacanțe exotice: Madrid, Tel Aviv, Berlin, Paris sunt doar câteva dintre destinațiile pe care își propune să le bifeze administrația coordonată de Alin Tișe. 

Dacă tot prorblema ecologică de la Pata Rât a fost rezolvată magistral de către președintele CJ Cluj, printr-un artificiu sub formă de conferință la locul faptei, acum județul Cluj este pregătit să-și facă reclamă, din bani publici. Cum altfel?

Alin Tișe a lansat un anunț privind achiziția directă a Serviciilor de cazare și transport la Târgurile Internaționale de Turism 2020. După ce-și va fi făcut reclamă pe banii clujenilor, administrația județeană îi va aduce pe turiștii naivi direct la Pata Rât: unde mai poți găsi, pe tot cuprinsul Uniunii Europene, o groapă mai mare de gunoi, un munte mai măreț de deșeuri, din care se scurge un levigat prețios, ca petrolul? Unde dacă nu în Cluj, turiștii pot vizita zonele toxice ale județului, cu nimic mai prejos decât Cernobîlul ucrainean?

Dar înainte de a-și primi vizitatorii curioși de incompetența specifică Europei de Est, chiar ardelenească, e musai ca slujbașii județeni să facă reclamă acestui județ al contrastelor:

aplicațiile inovative și soluțiile high tech se amestecă cu gunoaiele din oraș, sortate după ureche, care ajung incontestabil la Pata.

Deci, pentru a pune la dispoziția turiștilor români și străini nisciava informații sub formă de reclamă, CJ Cluj pune la dispoziția acestora, prin intermediul târgurilor, cataloage de promovare și alte bazaconii, toate pentru creșeterea vizibilității județene. 

„Participarea la aceste târguri va avea ca rezultat dezvoltarea imaginii turistice a județului Cluj în rândul publicului general și a specialiștilor din domeniu. De asemenea, considerăm că se va realiza și amplificarea impactului din mediul online prin promovarea site-ului propriu și a aplicației turistice. În același timp considerăm benefică observarea trendurilor internaționale din turism și identificarea preferințelor potențialilor turiști”, se arată în caietul de sarcini. 

Ce nu faci pentru potențialii turiști? Dar până atunci, trei persoane din cadrul aparatului administrativ-turistic județean trebuie să beneficieze de condiții all inclusive de transport. 

Valoarea totală estimată este de 77.900 lei, preț fără TVA.

Termen de prestație a serviciilor: 5 luni, până la îndeplinirea obligațiilor de către ambele părți. 

Deh, e bun și Aeroportul ăsta clujean la ceva, după atâtea contre între administrația județeană și conducerea aerogării.

Cât să zbori la târgurile internaționale, pachet de servicii complet, din bani publici.

Ce poate fi mai frumos pentru un început de an, decât o vacanță din asta, plătită de Moșu’…

CITEȘTE ȘIStați jos, clujeni, avem o veste proastă! Clujul s-a situat pe locul OPT în TOPUL celor mai tari Târguri de Crăciun din Europa, chiar dacă și-a PLĂTIT nominalizarea. Rămâne, totuși, cel mai TARE târg din Cluj-Napoca

 

sursa foto: wien.info

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *