Justitie

Condamnarea la închisoare pe viață a criminalului Mohamed Iman Mustafa a rămas definitivă. Individul, din Suceava, și-a înjunghiat fosta iubită pe o alee din Cluj-Napoca

Curtea de Apel Cluj a respins ca nefondat apelul lui Mohamed Iman Mustafa Mohamed împotriva sentinței penale pronunțată de Tribunalul Cluj la data de 4 iunie 2021, când inculpatul a fost condamnat la închisoare pe viață pentru săvârșirea infracțiunilor de „omor calificat”, „violare de domiciliu în formă continuată”, „furt calificat” și „acces ilegal la un sistem informatic”.

Cu alte cuvinte, condamnarea din data de 4 iunie 2021 rămâne definitivă.

Mohamed Iman Mustafa Mohamed este un tânăr cu mamă suceveancă și tată arab. Individul și-a omorât fosta iubită, o asistentă medicală care lucra în Cluj-Napoca, înjunghiind-o de mai multe ori cu un cuțit. Teribilul eveniment s-a desfășurat pe o alee din cartierul Gheorgheni, municipiul Cluj-Napoca.

Condamnarea din 4 iunie 2021

În soluția pe scurt se precizează faptul că inculpatul a fost condamnat la închisoare pe viață și a avut drept de apel în termen de 10 zile de la comunicarea sentinţei penale. Tânărul și-a recunoscut fapta.

Potrivit soluției pe scurt, mama tinerei ucise și fratele ei, au de primit daune morale de 200.000, respectiv 80.000 de euro.

„În temeiul art. 397 raportat la art. 25 C.proc.pen. precum și art. 1349 și urm. C.civ., admite în parte acțiunea civilă formulată în cauză de partea civilă M.M. și obligă pe inculpatul M.I.M.M. la plata către această parte civilă a sumei de 200.000 euro cu titlu de daune morale (la cursul BNR de la data de astăzi, 04.06.2021) şi a sumei de 9537 lei cu titlu de daune materiale.

În temeiul art. 397 raportat la art. 25 C.proc.pen. precum și art. 1349 şi urm. C.civ., admite în parte acţiunea civilă formulată în cauză de partea civilă C.V.F. şi obligă pe inculpatul M.I.M.M. la plata către această parte civilă a sumei de 80.000 euro cu titlu de daune morale (la cursul BNR de la data de astăzi, 04.06.2021)”, se arată în soluția pe scurt.

Potrivit expertizei psihiatrice, Mohamed Iman Mustafa avea discernământ în momentul comiterii crimei. Are și acum discernământ, dar suferă de tulburare de personalitate disociativă.

Alte știri pe această temă:

Mohamed Iman Mustafa nu mai este doar „principalul suspect” în cazul tinerei sucevence înjunghiate pe o stradă din Cluj-Napoca. Cercetările arată că el este criminalul

FOTO Mohamed Iman Mustafa a fost găsit de polițiștii suceveni, la el acasă, în comuna Udești. Individul este principalul suspect în cazul asistentei sucevence ucise cu sânge rece pe o stradă din Cluj

Arabul criminal de la Udești riscă închisoare pe viață după ce și-a omorât fosta iubită în Cluj

Tânăra omorâtă de Mohamed Iman Mustafa era din Stulpicani. O comunitate întreagă o plânge pe Ioana

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *