PubliNews

Compania de Apă Arieș – o companie care se dezvoltă continuu

Compania de Apă ARIEȘ pune mare accent și pe dezvoltarea organizațională și crearea unor condiții bune de lucru pentru angajații săi.

Fiind într-o continuă evoluție și permanentă îmbunătățire a serviciilor furnizate,  CAA execută în prezent lucrări de reabilitare a clădirii administrative din Turda, unde angajații își desfășoară zilnic activitatea.

Aceste lucrări fac parte din proiectul pe fonduri de coeziune, denumit: „Extinderea şi reabilitarea sistemelor de apă şi apă uzată în regiunea Turda-Câmpia Turzii”, contractul de lucrări „Reabilitare clădiri și spații operaționale”

„Printre obiectivele noastre, de îmbunătățire a calității serviciilor oferite cetățenilor și informare corectă și permanentă a acestora, se află și dezvoltarea organizațională și a condițiilor de lucru în care se desfășoară activitatea angajaților noștri. Managementul companiei este unul dinamic și modern, este un management care se pliază pe cerințele unei societăți moderne”, a precizat Cristian Octavian Matei, director general al CAA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *