Din oras

Compania de Apa ARIES, invitata la Conferinta Regionala IWA ″Water Loss Management 2015”

Compania de Apa ARIES participa, in perioada 15 – 17 iunie 2015, la Conferinta Regionala IWA ″Water Loss Management 2015″.

Din partea CAA au fost invitati: directorul general al CAA, Cristian Octavian Matei, Managerul de proiect, Bogdan Bobic si inginerii: Alexandru Rasteiu si Iuliu Petridean, care vor prezenta, miercuri, o lucrare cu tema ″Eficienta sistemelor SCADA, GIS si MODELARE HIDRAULICA in depistarea pierderilor de apa in cadrul SC. Compania de Apa Aries SA Turda”.

In lucrarea prezentata s-a scos in evidenta rolul  sistemelor  informationale  SCADA,  GIS  si  Modelare  Hidraulica  in  vederea  detectarii pierderilor de apa si au fost descrise echipamentele folosite de catre companie la detectarea acestora. De asemenea, la conferinta mai participa din partea companiei: consilierul tehnic aldirectorului general, ing. Sorin Sabau si ing. Ioan Gabudean.

„Detectarea  si  eliminarea pierderilor  de apa sunt  masuri  obisnuite  si  necesare.  O strategie  pe  termen  lung  va  realiza  detectarea  permanenta  a  pierderilor,  avand  efect  in cantitatile mici de pierderi nejustificate de apa in retea. Toate aceste sisteme si echipamente aduc  numeroase  beneficii  operatorului  de  apa si  clientilor  nostri,   prin  cresterea  calitatii serviciului  de furnizare,  de transport  si  de distributie  ale  apei”, a declarat directorul general  al  CAA, Cristian Octavian Matei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *