Din oras

Clujenii nu apreciază „oportunitatea” de a se conecta cu natura de pe Kogălniceanu: „După reabilitarea străzii Mihail Kogalniceanu, TOT ÎN NOROI UMBLĂM”

Clujenii nu sunt deloc fericiți de ideea „genială” a celor care au proiectat modernizarea străzii Kogălniceanu, susținută cu mare entuziasm și de primarul Emil Boc, prin care au vrut să le ofere clujenilor posibilitatea de a se conecta cu natura. Practic, clujenilor le-a fost oferită „ocazia unică” de a se plimba prin bălți și noroaie, că doar așa este și în marile orașe europene.

”Am înțeles de la domnul primar ca nu mai trebuie să mergem la Muntele Băișorii pentru a vedea pământ, acum putem face picnic pe strada Kogălniceanu! Arată super această sursă de noroi și praf în centrul Clujului, cu niște urme frumoase de roți de mașini. Felicitări proiectanților, o prostie mai mare nici nu se putea! Totuși, daca ceva natural, de ce nu iarba?? Sa fie si frumos”,

”Este noroi în centrul Clujului! Am așteptat un an până să se facă strada. Până atunci am umblat în noroi fiindcă a fost șantier. Acum, după reabilitarea străzii Mihail Kogalniceanu, TOT ÎN NOROI UMBLĂM, fiindcă s-a pus ceva piatră foarte „specială”. Îl rog pe domnul primar Boc, să remedieze cât mai curând problema”. au sesizat clujenii.

Doar că domnul primar Boc nu este de aceiași părere cu cetățenii nemulțumiți. Domnia sa le-a explicat clujenilor că porțiunea de stradă rămasă nepavată este o idee preluată din alte oraș europene prin care cetățenii se pot conecta cu natura chiar în centrul orașului, fără să se mai deplaseze până la Muntele Băișorii.

 „În orice oraș european există acest mix între pavaj cu granit și pământ. Pe Kogălniceanu, în consonanță cu ceea ce este în Europa avem o zonă unde a fost pus sol natural ca oamenii să simtă contactul cu natura adevărată. Să nu trebuiască să mergi pe munte la Băișoara pentru a avea contact cu pământul”, a declarat primarul Emil Boc.

Citește și:

Clujenii, invitați de primarul Boc să se plimbe prin noroiul de pe Kogălniceanu ca „să se conecteze cu natura”

Se pare că locuitorii urbei nu sunt suficient de deschiși la minte pentru a aprecia o plimbare prin noroi, și nici elevii de la Racoviță nu apreciază o conexiune cu natura care înseamnă să își murdărească papucii.